8.8 C
Lloret de Mar
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

L’institut Rocagrossa se suma a La Marató amb una rifa aquest divendres

És el tercer any consecutiu que el centre col·labora amb la causa. Ho fan alguns alumnes de 3r i 4t d'ESO a través dels Serveis Comunitaris que han de cursar.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa se suma, per tercer any consecutiu, a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Durant les últimes setmanes, els alumnes de tercer i quart d’ESO han estat preparant una rifa que es farà demà divendres a l’hora del pati.

L’institut se suma a la campanya solidària a través de l’assignatura de Serveis Comunitaris i l’objectiu principal és la conscienciació. En aquest sentit, els alumnes de tercer han passat per totes les aules a presentar el projecte a la resta de classes. A més, per poder fer la rifa, el centre ha comptat amb la col·laboració de molts comerços de Lloret. Ho ha explicat la professora del centre Sandra Molins.

La xifra que recapti l’institut Rocagrossa se sumarà als més de 11.000 euros recollits entre totes les activitats fetes a Lloret de Mar aquest any. Un rècord absolut, que més que dobla la quantitat de l’any passat, que va superar per poc els 4.000 euros.

Pel que fa al total de Catalunya, diumenge, en tancar la jornada de la Marató, també s’havia batut rècord, amb més de 10.700.000 euros. Una xifra que també és provisional perquè encara es poden fer donatius durant unes setmanes a través del web de la Marató.

spot_img

El + Vist