12.5 C
Lloret de Mar

Lliures el secretari i l’interventor, i l’empresari Buesa declara avui

Buesa ha passat la nit al calabós perquè la Guàrdia Civil volia analitzar el material abans de prendre-li declaració.

Gustavo Buesa, ahir
Gustavo Buesa, ahir

Darreres Notícies

L’advocat de l’empresari Gustavo Buesa, Carles Monguilod, i l’advocada del secretari municipal, Carmina de Planell, asseguren que totes les contractacions entre GBI i l’Ajuntament s’han fet sempre respectant la legalitat i, per tant, defensen la innocència dels detinguts. Escoltem Monguilod i de Planell en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies.

Recordem que ahir dimecres la Guàrdia Civil va detenir el secretari i l’interventor de Lloret i van escorcollar durant més de vuit hores els seus despatxos per trobar informació sobre suposades adjudicacions irregulars. Tots dos han quedat en llibertat i hauran d’anar a declarar el 21 de juliol en condició d’investigats. El cas està sota secret de sumari.

El cas investiga la presumpta comissió de possibles delictes de prevaricació, suborn i malversació de diners públics, frau o exempció il•legal, negociacions i activitats prohibides a funcionaris públics i tràfic d’influències.

L’empresari Gustavo Buesa va arribar voluntàriament cap a les cinc de la tarda acompanyat del seu advocat, Carles Monguilod, i va quedar detingut. Els agents també van escorcollar casa seva i la seu de GBI Serveis. Buesa ha passat la nit al calabós perquè la Guàrdia Civil volia analitzar el material abans de prendre-li declaració i és previst que avui mateix respongui les preguntes dels agents de la Comandància de Girona.

spot_img

El + Vist