28.9 C
Lloret de Mar
El dispensador del mercat del Rieral, amb una bossa de plàstics al capdavant.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

El dispensador del mercat del Rieral, amb una bossa de plàstics al capdavant.

Darreres Notícies

Els comerciants de Lloret i els Marxants de les Comarques de Girona volen fomentar el reciclatge de residus entre els seus clients. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta setmana s’ha posat en marxa una campanya de reciclatge de plàstic a través de la qual es podran obtenir vals de descompte.

Cada dimarts, fins al 9 de març, en el Mercat de Marxants, al barri del Rieral, hi haurà un dispensador en el qual es podran dipositar ampolles de plàstic i envasos. Per cadascun, s’obtindrà un val de descompte de 5 cèntims. Francesc Alsina, gerent dels comerciants, exposa que hi haurà un màxim de 15 vals per persona al dia, que es podran gastar en qualsevol establiment de l’Associació de Comerciants de Lloret i o bé a les parades del mercat dels dimarts al Rieral.

La regidora de Comerç, Lara Torres, assenyala que “és una bona campanya, que esperem que vingui per quedar-se”. És una iniciativa impulsada per Pimec Comerç Girona, l’associació de Marxants i Recircula, una plataforma impulsada per un grup de professionals compromesos amb la implantació efectiva d’un model d’economia circular.

La campanya també comptarà amb un rerefons solidari i destinarà tots els taps de les ampolles de plàstic al projecte d’investigació de l’AME, l’Atrofia Muscular Espinal, que desenvolupa l’Hospital Sant Joan de Déu. És una acció que es farà de manera conjunta amb l’associació lloretenca ForçAME. Una membre, Ester Gomez, qualifica la iniciativa “d’excel·lent”.

La campanya de reciclatge de residus s’ha presentat aquest dimarts a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist