Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
El dispensador del mercat del Rieral, amb una bossa de plàstics al capdavant.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

El dispensador del mercat del Rieral, amb una bossa de plàstics al capdavant.

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Els comerciants de Lloret i els Marxants de les Comarques de Girona volen fomentar el reciclatge de residus entre els seus clients. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquesta setmana s’ha posat en marxa una campanya de reciclatge de plàstic a través de la qual es podran obtenir vals de descompte.

Cada dimarts, fins al 9 de març, en el Mercat de Marxants, al barri del Rieral, hi haurà un dispensador en el qual es podran dipositar ampolles de plàstic i envasos. Per cadascun, s’obtindrà un val de descompte de 5 cèntims. Francesc Alsina, gerent dels comerciants, exposa que hi haurà un màxim de 15 vals per persona al dia, que es podran gastar en qualsevol establiment de l’Associació de Comerciants de Lloret i o bé a les parades del mercat dels dimarts al Rieral.

La regidora de Comerç, Lara Torres, assenyala que “és una bona campanya, que esperem que vingui per quedar-se”. És una iniciativa impulsada per Pimec Comerç Girona, l’associació de Marxants i Recircula, una plataforma impulsada per un grup de professionals compromesos amb la implantació efectiva d’un model d’economia circular.

La campanya també comptarà amb un rerefons solidari i destinarà tots els taps de les ampolles de plàstic al projecte d’investigació de l’AME, l’Atrofia Muscular Espinal, que desenvolupa l’Hospital Sant Joan de Déu. És una acció que es farà de manera conjunta amb l’associació lloretenca ForçAME. Una membre, Ester Gomez, qualifica la iniciativa “d’excel·lent”.

La campanya de reciclatge de residus s’ha presentat aquest dimarts a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.