31.3 C
Lloret de Mar
La ploma que escriu una poesia

Lloret celebra el Dia de la Poesia amb Joan Margarit i els ‘Sopars a Domicili’

Lloret de Mar comença a celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb la presència avui de Joan Margarit. El veterà i premiat poeta serà aquesta tarda a la vila, per a comentar el seu llibre titulat ‘Misteriosament feliç’. L’obra, editada l’any 2008, subratlla que “la felicitat no és una línia contínua, perquè apareix en […]

La ploma que escriu una poesia

Darreres Notícies

Lloret de Mar comença a celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb la presència avui de Joan Margarit. El veterà i premiat poeta serà aquesta tarda a la vila, per a comentar el seu llibre titulat ‘Misteriosament feliç’. L’obra, editada l’any 2008, subratlla que “la felicitat no és una línia contínua, perquè apareix en uns moments donats sempre té un punt misteriós… la felicitat no va de cantó amb la claredat, la contundència o la lògica”.

Margarit exemplifica que “llegir una novel·la és com anar a un concert a veure què toquen” i en canvi per llegir un poema “cal interpretar la partitura amb un instrument que ets tu, és la teva pròpia vida, ningú més no ho pot interpretar millor que tu”.

Presència de luxe avui a Lloret, amb Joan Margarit. A partir de les 6 de la tarda, el trobarem a la sala polivalent de la Biblioteca.

La lectura i comentari del llibre ‘Misteriosament feliç’ s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Poesia. Una data que es commemora cada 21 de març. Aquest divendres, en què la vila estrenarà una nova activitat, anomenada ‘Sopars a Domicili’. Consisteix en fer un recorregut poètic pel centre de Lloret, de la mà d’un grup que anirà fent actuacions en places, carrers i acabarà a la biblioteca (de 19 a 20 hores).

A més de celebrar el Dia de la Poesia, la iniciativa també permetrà portar les arts escèniques fora de les parets del teatre. En aquest cas, l’objectiu és provocar, divertir i captar el públic que no va habitualment al teatre.

spot_img

El + Vist