24.1 C
Lloret de Mar

Trucades que et fan sentir únic i especial

Com viuen els 'Poetes de guàrdia' aquesta iniciativa, amb la qual Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de la Poesia.

-

Èxit de la iniciativa ‘Poeta de guàrdia‘, amb la qual Lloret de Mar ha celebrat el Dia Mundial de la Poesia. Aquest dimarts, un seguit d’actors i actrius han trucat més de 60 persones, inscrites prèviament (una part de les quals no ho sabien perquè les havia apuntat una altra persona), i els han recitat un o més poemes. El receptor de la trucada podia triar entre poemes de Lloret, de l’amor o la vida.

El resultat ha estat molt especial: les persones que rebien les trucades estaven molt emocionades i agraïdes per aquest “gest d’amor“. El projecte, coordinat per Joan Pau Romaní, ha comptat amb Paco Moreno, Joan Romà Ortiz, Núria Domingo, Marc Bertran, Salvador Pujós i Mariló Baeza. Tot plegat, s’ha fet des de les oficines del Teatre i s’emmarca dins de la Capital de la Cultura Catalana.

El PSC guanya per àmplia majoria les eleccions a Lloret

La dada negativa de la jornada és la participació, que es queda en un 47%, la més baixa de la democràcia en unes municipals.

El Club Futbol Lloret haurà de disputar l’eliminatòria dels millors sisens per assolir l’ascens

Els d'Albert Batllosera s'han quedat a una victòria d'aconseguir l'ascens directe a Superlliga i hauran de jugar l'eliminatòria entre els millors sisens de cada grup.

El lloretenc Sergi Cardona puja a la Primera Divisió de futbol amb Las Palmas

El defensa és el jugador que ha tingut més participació en l'equip aquesta temporada.
- Publicitat -