14.3 C
Blanes
Acte de signatura del conveni

Lloret comptarà amb un centre dedicat a les necessitats de les persones amb autisme

L'Ajuntament i l'associació Pas a Pas han signat un conveni que té l'objectiu d'impulsar aquest equipament al barri del Rieral, que oferirà diferents serveis.

Acte de signatura del conveni

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà amb un centre dedicat a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). Serà gràcies al conveni que han signat l’Ajuntament i l’associació Pas a Pas cap a la Inclusió de les Persones amb Autisme.

El secretari de l’entitat, Ignasi Garcia, explica que la creació d’un centre d’aquestes característiques és una necessitat a la zona, ja que només hi ha equipaments com aquest a Girona, Platja d’Aro i Arenys de Mar.

El centre estarà ubicat al carrer Josep Pla, al barri del Rieral, i donarà atenció a una quarantena d’infants i joves amb autisme, però també oferirà altres serveis, com l’organització de petites formacions o xerrades.

L’associació Pas a Pas treballa per a les persones amb autisme, amb l’objectiu de fomentar-ne la inclusió social, defensar els seus drets i millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i les seves famílies. En l’actualitat, l’entitat la conformen una trentena de famílies de Lloret i de municipis veïns.

Membres de l’associació Pas a Pas

L’alcalde, Jaume Dulsat, explica que des de l’Ajuntament estan molt satisfets d’haver signat aquest conveni, que tindrà una durada d’un any. Al setembre, el consistori va signar altres convenis de col·laboració amb un seguit d’associacions similars. En concret, amb l’Associació Contra el Càncer, l’Associació d’Esclerosi Múltiple, l’Associació Gironina de Sords, l’Associació de Minusvàlids Físics Associats (MIFAS), l’Associació Catalana de Parkinson i ASPRONIS.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist