11.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme amb un ampli ventall de propostes

Els actes més destacats arribaran a la nit: una cercavila nocturna titulada 'Lumen', amb Yera Teatro, i un concert de rumba catalana amb 3/4 de Rumba.

Lumen
Lumen

Darreres Notícies

Aquest divendres, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme i Lloret de Mar s’hi suma amb una sèrie de propostes, com jornades de portes obertes al patrimoni cultural o espectacles al carrer.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que fa tres anys van decidir recuperar aquesta commemoració donat el pes que té el turisme al municipi, que és la cinquena destinació de sol i platja de l’Estat espanyol en places hoteleres.

El Castell de Sant Joan serà un dels elements visitables gratuïtament

Durant tot el dia, aquest divendres estaran oberts gratuïtament el Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan. A més, al matí es faran visites guiades en castellà i, a la tarda, en català i francès. I qui ho vulgui podrà conèixer el passat indià de Lloret, amb la Ruta Indiana i la visita a Can Font.

Els actes més destacats, però, arribaran a la nit: seran dos espectacles. El primer es titula Lumen i serà itinerant; a les nou de la nit començarà a dalt de tot del carrer Sant Pere i baixarà fins a la plaça de la Vila per encarar el passeig fins a la Roca d’en Maig, on es farà el segon espectacle, que serà un concert de rumba catalana.

La gerent de Lloret Turisme convida especialment tots els lloretencs a gaudir d’aquests dos espectacles. Pel que fa a Lumen, és una cercavila nocturna amb marionetes lluminoses gegants, d’uns quatre metres i mig d’alçada, que es mouran al ritme de la música. Anirà a càrrec de la companyia Yera Teatro, de Granada, i el director és Ramon Galera.

El segon espectacle serà un concert del grup 3/4 de Rumba, que oferirà un repertori basat en peces de rumba catalana. Començarà a dos quarts d’onze de la nit, a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist