5 C
Lloret de Mar
Famílies, al Water World

Lloret de Mar constitueix la taula de turisme familiar

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, reconeix que "a Lloret no li correspon el poc posicionament que té per tota l'oferta de turisme familiar amb què compta".

Famílies, al Water World

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Lloret de Mar constitueix la taula de turisme familiar. Es tracta d’un projecte de col·laboració publico-privada que compta, actualment, amb disset membres que representen diferents àmbits de l’oferta en turisme familiar de la destinació. Des d’hotels, càmpings i apartaments, a parcs de lleure, restaurants, agències receptives o empreses d’activitats.

La creació de la taula és la primera acció del pla de millora de la competitivitat en el turisme familiar de la destinació per aquest any 2021 i el que ve, el 2022. Es va presentar el passat mes de febrer, per reforçar el posicionament de la destinació en aquest segment turístic.

Un dels hotels de Lloret, amb instal·lacions per a famílies.
Un dels hotels de Lloret, amb instal·lacions per a famílies.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, reconeix que “a Lloret no li correspon el poc posicionament que té per tota l’oferta de turisme familiar amb què compta“.

“Hem de visibilitzar tota aquesta especialització”

Elizabeth Keegan

En la primera reunió, celebrada telemàticament aquest dimecres, s’han debatut les accions d’aquest any: el disseny d’una marca diferenciada pel producte familiar, la co-creació i millora de productes, la concepció d’una agència especialitzada, formacions específiques i la contractació d’una campanya publicitària i un pla de mitjans.

La primera reunió de la taula de turisme familiar de Lloret de Mar.
La primera reunió de la taula de turisme familiar de Lloret de Mar.

Després de la constitució de la taula, el proper pas és començar a treballar en la campanya de turisme familiar.

La representació pública l’aporta Lloret Turisme, qui lidera i coordina el projecte. Pel que fa a la participació privada, hi ha empreses i establiments de tot tipus, com hotels, càmpings, apartaments, empreses d’activitats, parcs de lleure, agències receptives, establiments de restauració, entitats mediambientals i associacions i gremis de la vila, com els de restauració i comerç.

Lloret de Mar es va certificar el 2010 com a Destinació de Turisme Familiar. Actualment compta amb 24 empreses certificades per l’Agència Catalana de Turisme, incloent-hi setze hotels, dos grups d’apartaments, dos càmpings, tres parcs d’oci i un museu.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.