13.9 C
Lloret de Mar
Façana marítima i platja gran de Lloret.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

Façana marítima i platja gran de Lloret.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret de Mar fa una sessió de treball amb prop de 100 empresaris de la destinació. Ha estat aquest dilluns, en format de webinar, per tal d’explicar les línies de finançament provinents d’Europa per recuperar l’economia de la Covid-19 a les quals hi vol optar Lloret. Aquests fons europeus, anomenats Next Generation, estan dotats amb 750 milions d’euros, dels quals l’Estat espanyol en rebrà 150.

L’alcalde Dulsat assenyala que Lloret treballa per concórrer a una de les línies, a la qual s’hi ha presentat l’Estat espanyol. Té a veure amb destinacions madures, per tal de finançar “en clau de futur un projecte transformador relacionat amb aspectes com la sostenibilitat i la digitalització”.

“No demanen reformes a la via pública, ni arreglar un passeig o una rambla, volen projectes transformadors”

Jaume Dulsat

La sessió informativa ha comptat amb la participació de 96 empresaris i professionals del sector turístic, com els presidents dels diferents gremis. Al llarg de la jornada, s’han exposat els principals eixos del pla de recuperació, com són la transformació digital i ecològica, la cohesió territorial i social o bé la igualtat de gènere. A més, s’ha incidit en el paper clau que tenen les entitats locals i les destinacions madures com és el cas de Lloret. La trobada ha servit, a més, per posar en comú la manera de treballar del sector públic i el privat.

webinar 1
La webinar “La reconversió de Lloret de Mar a través dels Fons Europeus”.

El webinar “La reconversió de Lloret de Mar a través dels Fons Europeus” va anar a càrrec de l’alcalde Dulsat; Josep Maria Molist, president de la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret; o Mark Hoddinott, Chief Real State Office de Melià Hotels Internacional, entre d’altres.

El passat gener Lloret es va adherir a un manifest sobre la transformació de destinacions madures. El van impulsar cadenes hoteleres com Melià, Iberostar i Riu, a més de dotze destinacions turístiques de referència, entre les quals hi ha Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.