Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Celíacs de Catalunya

Lloret de Mar ja compta amb 5.000 places acreditades per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Els membres de Celíacs de Catalunya aquest diumenge podran accedir amb descomptes especials al Water World, acreditat com a espai sense gluten.

Celíacs de Catalunya

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

L’oferta sense gluten als hotels de Lloret de Mar segueix creixent i la destinació ja compta amb 5.000 places acreditades per l’Associació de Celíacs de Catalunya. Arran del conveni que l’Ajuntament va signar al febrer amb aquesta entitat, ja hi ha nou hotels que s’han sumat a la iniciativa.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, en fa una valoració molt positiva i considera que l’aposta del sector privat beneficia molts perfils de visitants, especialment el turisme familiar.

El primer establiment de Lloret en aconseguir la certificació de l’Associació de Celíacs de Catalunya va ser l’Hotel Anabel i després s’hi han sumat l’Olympic Garden, l’Olympic Palace, l’Olympic Park, l’Olympic Suites, l’Aquarium, l’Oasis Park, el Miratge i el Xaine Park.

Amb aquesta estratègia, Lloret vol posicionar-se com a destinació especialitzada en la cuina saludable. I en aquesta línia, la destinació també compta amb setze establiments promotors de l’alimentació mediterrània i acreditats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, a través del programa AMED. Tot plegat és molt positiu per a Lloret de Mar.

I a banda dels hotels, el Water World també ha estat certificat aquest estiu com a espai amb oferta sense gluten. Precisament, el parc aquàtic acollirà aquest diumenge el Dia especial per al soci, en què les persones que formen part de l’Associació Celíacs de Catalunya tindran un preu especial en l’entrada.

El director del parc, Julià López-Arenas, explica que els clients valoren de manera molt positiva que tant el Water World com l’Aquadiver ofereixin una dieta apta per a celíacs. El responsable dels parcs aquàtics ha explicat que van decidir convertir-se en espai amb oferta sense gluten per donar resposta a la demanda d’alguns usuaris.

Per tant, aquest diumenge tots els membres de l’Associació de Celíacs de Catalunya podran entrar al Water World acompanyats de quatre persones per un preu de 14 euros per persona. A banda dels productes de què disposa habitualment el parc, la foodtruck Alatria Gastronomia Saludable també oferirà menjar sense gluten i, a més, qui ho vulgui podrà portar el dinar de casa.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.