4.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar participa a la campanya ‘Hola Família!’ del 7 al 9 de juny

L'objectiu és atraure turisme familiar amb activitats com tallers, una activitat d'immersió lleugera, una gimcana i un concert.

Els personatges de diferents llegendes
Els personatges de diferents llegendes

Darreres Notícies

Lloret de Mar participa a la segona edició de la campanya Hola Família!. Se celebra del 7 al 9 de juny i, a diferència de l’any passat, s’organitza a totes les destinacions el mateix cap de setmana, tant de costa com de muntanya.

L’objectiu és atraure turisme familiar a través d’un complet programa de propostes, com un taller de mindfulness, una activitat d’immersió lleugera, uns tallers sobre la llegenda del dimoni sense banya, una gimcana als Jardins de Santa Clotilde o un concert de Rumba per a xics.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, fa una bona valoració de l’edició de l’any passat i creu que aquesta edició encara anirà millor, sobretot pel que fa als allotjaments. En aquest sentit, diversos allotjaments oferiran dues nits al preu d’una: l’hotel Anabel, l’hotel Xaine Park, el càmping Santa Elena i l’aparthotel Costa Encantada. Actualment Lloret de Mar disposa de setze hotels, dos càmpings, tres habitatges d’ús turístic, dos parcs d’oci, sis empreses turístiques i les tres oficines de turisme certificades amb el segell de turisme familiar, atorgat per l’Agència Catalana de Turisme.

Tot i que la campanya s’adreça sobretot al visitant català, les activitats estan obertes a tothom. Per al 8 de juny, al matí, s’han preparat un taller de mindfullness a la Biblioteca Municipal i una activitat d’immersió lleugera al centre d’interpretació de la natura Xatrac, a la platja de Fenals. Les dues activitats requereixen reserva prèvia a [email protected] Al vespre, espectacle de Rumba per a xics amb Landry el Rumbero, a la plaça de la Vila.

L’endemà, 9 de juny, continuaran les activitats amb una gimcana als Jardins de Santa Clotilde, que permetrà conèixer la flora d’aquest paratge. Finalment durant tot el dia hi haurà uns tallers sobre la llegenda del dimoni sense banya, a la plaça de la Vila. Recordem que aquesta llegenda és la que l’especialista en mitologia catalana Joan de Déu Prats va atorgar a Lloret de Mar l’any passat.

La campanya l’impulsa l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb diverses diputacions i patronats, i juntament amb les 26 destinacions de turisme familiar i 200 empreses de tot Catalunya.

spot_img

El + Vist