8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar prepara una visita inspirada en la sèrie ‘La Casa del Dragón’ (HBO)

El projecte, que es troba en la fase inicial, s'ubicarà als jardins de Santa Clotilde -escenari de la ficció- i ha de ser una realitat al 2023.

Escena de 'House of the Dragón' rodada a Lloret de Mar.
Escena de 'House of the Dragón' rodada a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Ara que ha acabat la primera temporada de ‘La Casa del Dragón’, rodada en part a Lloret de Mar, l’Ajuntament anuncia que està preparant una visita inspirada en aquesta sèrie de la plataforma HBO. Ha estat un èxit realment espectacular, amb 29 milions d’espectadors de mitjana per episodi només als Estats Units.

Davant de les elevades xifres d’audiència i vista la qualitat d’aquesta ficció -una preqüela de la famosa ‘Joc de trons’-, el consistori lloretenc ha començat a idear una proposta guiada o teatralitzada als jardins de Santa Clotilde, on es van gravar diferents escenes de la sèrie.

En declaracions a Nova Ràdio Lloret, l’alcalde Jaume Dulsat, assenyala directament el capítol 2 “on els jardins es veuen molt bé i hi passen moltes coses”. Es tracta d’una llarga escena, de transcendència fonamental per a la trama, té lloc als jardins, amb la presència del rei protagonista i altres personatges destacats.

House of the Dragon 2
Escena del capítol 2 de ‘House of the Dragon’.

El regidor de Patrimoni Cultural. Xavi Flores, assenyala que el projecte es troba en la fase inicial i que la voluntat és que estigui enllestit al 2023. Treballen “com simbolitzar la sèrie a Santa Clotilde, sense trencar l’essència dels jardins” i amb l’objectiu d’atraure l’anomenat turisme de sèries, que ha donat molt bons resultats a Girona amb la visita de ‘Joc de Trons’.

El rodatge de la sèrie a Lloret va tenir lloc la tardor del 2021, amb 250 persones implicades. La gestió va anar a càrrec de la productora Fresco Films, que va escollir els jardins lloretencs pel seu estil renaixentista i les seves panoràmiques sobre el mar.

spot_img

El + Vist