27.7 C
Lloret de Mar
Visitants en la recepció de l'hotel Evenia Olympic (ACN)

Lloret de Mar preveu registrar un 75% de l’activitat del 2019 a partir de la primavera del 2021

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, s'ha mostrat optimista i ha afirmat que el 2021 "serà l'any de la recuperació".

Visitants en la recepció de l'hotel Evenia Olympic (ACN)

Darreres Notícies

Lloret de Mar preveu registrar un 75% de l’activitat del 2019 a partir de la primavera de l’any que ve. Durant l’última trobada virtual que el Club d’Economia ha organitzat enguany, Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, s’ha mostrat optimista i ha afirmat que el 2021 “serà l’any de la recuperació” i que preveuen que el 2022 es puguin tornar a les xifres d’abans de la pandèmia.

Segons l’alcalde, a partir de la primavera la situació hauria d’estar més normalitzada i destaca que si la vacuna avança a bon ritme a Europa, els visitants tindran millors perspectives per poder viatjar. A més, ha assenyalat que mercats cabdals per Lloret de Mar com el britànic ja s’estan reactivant i els turistes centreeuropeus tenen intenció de tornar al municipi de seguida que les lleis ho permetin.

En el transcurs del col·loqui, Dulsat ha anunciat noves ajudes per al sector, com una injecció de 250.000 euros als allotjaments turístics, en els quals també s’inclouran els habitatges d’ús turístic. Ha recordat que “venen d’una modicació de crèdit de fa dos mesos i ja s’ha signat el decret”. Aquestes subvencions tenen la voluntat de promoure l’ocupació i la generació de llocs de treball.

Durant la intervenció, Dulsat ha presentat algunes de les principals accions que el consistori desenvoluparà al llarg de l’any vinent, amb un pressupost de 74 milions d’euros que s’invertiran especialment en fer millores a les vies públiques i també al Pla d’ordenació urbanística municipal.

spot_img

El + Vist