Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Estand de Lloret a París

La destinació es promociona a París, davant de públic final

El gerent de Lloret Turisme argumenta que el mercat francès és molt important per a Lloret perquè ve durant tot l’any i, a més, presenta un perfil molt variat.

Estand de Lloret a París

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Lloret de Mar ha estat present al Saló de Turisme de París. La cita, celebrada la setmana passada, estava oberta al públic final i, segons el gerent de Lloret Turisme, Maurici Carbó, va anar molt bé perquè fins i tot hi havia persones que demanaven informació a l’estand lloretenc amb la reserva ja feta.

Maurici Carbó ha argumentat que el mercat francès és molt important per a Lloret perquè ve durant tot l’any i, a més, presenta un perfil molt variat.

A banda de l’assistència en aquest saló, Lloret Turisme té previstes altres accions promocionals en aquest mercat. Per exemple, demà mateix rebrà un grup d’operadors d’agents de viatges francesos; a més a més, a finals de primavera farà una acció directa a França i impulsarà diferents iniciatives de comunicació.

Maurici Carbó també ha remarcat que hi ha diferents especialistes francesos que participaran al congrés de bloguers TBEX, que es farà a Lloret entre finals d’abril i principis de maig.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.