13.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar seguirà sent una de les seus del MIC durant les properes quatre edicions

La setmana passada es va signar l'acord perquè el torneig internacional de futbol base segueixi a les comarques gironines, com a mínim, fins al 2023.

Moment de la signatura
Moment de la signatura

Darreres Notícies

El MIC es disputarà a les comarques gironines, com a mínim, quatre anys més. Fa pocs dies, es va signar un acord amb la Diputació de Girona, els ajuntaments del territori i els responsables del torneig perquè la província segueixi sent la seu fins al 2023.

servicios profesionales jimenez

Un acord que l’alcalde, Jaume Dulsat, celebra de manera molt positiva i recalca que Lloret de Mar és la seu de l’estada de la majoria de persones vinculades amb l’esdeveniment, ja siguin participants, membres de l’organització o acompanyants.

Signatura del protocol d’intencions

Segons el conveni, la Diputació aportarà 360.000 euros, 90.000 per edició, entre el 2020 i el 2023. Per Setmana Santa, del 17 al 21 d’abril, el MIC Football celebrarà la 18a edició a Girona. A més, de fa uns anys, també compta amb una versió de bàsquet.

El MIC es va començar a celebrar a Canàries el 2001, però des del 2002 s’ha consolidat i ha crescut a les comarques gironines, agafant molts pobles de la Costa Brava i arribant a comarques com La Selva, el Gironès, l’Alt i el Baix Empordà. Aquest any, en futbol s’estrenaran dues noves seus, a Peralada i Vilablareix. La inauguració serà com la temporada passada a l’estadi de Vilatenim de Figueres.

La setmana passada la Diputació i els organitzadors van signar un protocol d’intencions que es traduirà amb la signatura del nou conveni quan s’hagi constituït l’ens amb els resultats de les eleccions municipals del maig.

spot_img

El + Vist