16 C
Lloret de Mar
Moment de la signatura

Lloret de Mar seguirà sent una de les seus del MIC durant les properes quatre edicions

La setmana passada es va signar l'acord perquè el torneig internacional de futbol base segueixi a les comarques gironines, com a mínim, fins al 2023.

Moment de la signatura

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El MIC es disputarà a les comarques gironines, com a mínim, quatre anys més. Fa pocs dies, es va signar un acord amb la Diputació de Girona, els ajuntaments del territori i els responsables del torneig perquè la província segueixi sent la seu fins al 2023.

Un acord que l’alcalde, Jaume Dulsat, celebra de manera molt positiva i recalca que Lloret de Mar és la seu de l’estada de la majoria de persones vinculades amb l’esdeveniment, ja siguin participants, membres de l’organització o acompanyants.

Signatura del protocol d’intencions

Segons el conveni, la Diputació aportarà 360.000 euros, 90.000 per edició, entre el 2020 i el 2023. Per Setmana Santa, del 17 al 21 d’abril, el MIC Football celebrarà la 18a edició a Girona. A més, de fa uns anys, també compta amb una versió de bàsquet.

El MIC es va començar a celebrar a Canàries el 2001, però des del 2002 s’ha consolidat i ha crescut a les comarques gironines, agafant molts pobles de la Costa Brava i arribant a comarques com La Selva, el Gironès, l’Alt i el Baix Empordà. Aquest any, en futbol s’estrenaran dues noves seus, a Peralada i Vilablareix. La inauguració serà com la temporada passada a l’estadi de Vilatenim de Figueres.

La setmana passada la Diputació i els organitzadors van signar un protocol d’intencions que es traduirà amb la signatura del nou conveni quan s’hagi constituït l’ens amb els resultats de les eleccions municipals del maig.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.