Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Moment de la signatura

Lloret de Mar seguirà sent una de les seus del MIC durant les properes quatre edicions

La setmana passada es va signar l'acord perquè el torneig internacional de futbol base segueixi a les comarques gironines, com a mínim, fins al 2023.

Moment de la signatura

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El MIC es disputarà a les comarques gironines, com a mínim, quatre anys més. Fa pocs dies, es va signar un acord amb la Diputació de Girona, els ajuntaments del territori i els responsables del torneig perquè la província segueixi sent la seu fins al 2023.

Un acord que l’alcalde, Jaume Dulsat, celebra de manera molt positiva i recalca que Lloret de Mar és la seu de l’estada de la majoria de persones vinculades amb l’esdeveniment, ja siguin participants, membres de l’organització o acompanyants.

Signatura del protocol d’intencions

Segons el conveni, la Diputació aportarà 360.000 euros, 90.000 per edició, entre el 2020 i el 2023. Per Setmana Santa, del 17 al 21 d’abril, el MIC Football celebrarà la 18a edició a Girona. A més, de fa uns anys, també compta amb una versió de bàsquet.

El MIC es va començar a celebrar a Canàries el 2001, però des del 2002 s’ha consolidat i ha crescut a les comarques gironines, agafant molts pobles de la Costa Brava i arribant a comarques com La Selva, el Gironès, l’Alt i el Baix Empordà. Aquest any, en futbol s’estrenaran dues noves seus, a Peralada i Vilablareix. La inauguració serà com la temporada passada a l’estadi de Vilatenim de Figueres.

La setmana passada la Diputació i els organitzadors van signar un protocol d’intencions que es traduirà amb la signatura del nou conveni quan s’hagi constituït l’ens amb els resultats de les eleccions municipals del maig.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".