12.3 C
Blanes
Un partit de la Copa AFIA

Lloret de Mar serà la seu del torneig de futbol sènior més gran del món

La competició, per a majors de 55 anys, se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020.

Un partit de la Copa AFIA

Darreres Notícies

Lloret de Mar acollirà el torneig de futbol sènior més gran del món, per a jugadors de més de 55 anys. L’esdeveniment, anomenat COPA AFIA CATALUNHA se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020 i s’espera la participació de prop de 900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants.

S’ha desenvolupat ja amb molt èxit a països com Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i la República Dominicana. Lloret de Mar serà la tercera destinació d’Europa que es converteix en seu del torneig. Anteriorment, s’ha disputat a Chiclana i Mallorca. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, destaca que “és un torneig consolidat internacionalment”.

La competició comptarà amb tres categories: per a majors de 55 anys, per a més de 60 i per a més de 64. La regidora destaca que són participants excepcionals, físicament es cuiden molt, serà un torneig diferent”.

L’alcalde, Jaume Dulsat, i la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, amb els responsables del torneig (Font: Ajuntament de Lloret)

L’Ajuntament de Lloret ha signat un conveni amb l’empresa Soccer Travel perquè la vila sigui la seu de la COPA AFIA CATALUNHA els anys 2020 i 2021, amb la possibilitat d’allargar la vinculació per dos anys més. Segons fonts municipals, aquest torneig és fruit d’un contacte que es va fer a la fira turística FITUR, en una de les accions promocionals de Lloret. Permetrà posicionar la vila com a destinació turística esportiva en mercats emergents com el brasiler.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per streaming i comptarà amb videoarbitratge. Els partits es jugaran a les Pistes d’Atletisme, del 28 de maig del 2020 al 4 de juny. Pel que fa als participants, s’allotjaran a l’Hotel L’Azure, un establiment que en breu obrirà les seves portes, després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist