13.7 C
Blanes
Una imatge del MIC 2022, al Camp Municipal de Lloret (MIC)

Lloret de Mar tornarà a ser una de les seus del MIC, que espera recuperar la màxima normalitat el 2023

El torneig internacional de futbol base se celebrarà a la Costa Brava del 4 al 9 d’abril, en la que serà la seva 21a edició.

Una imatge del MIC 2022, al Camp Municipal de Lloret (MIC)

Darreres Notícies

El MIC de futbol tornarà a Lloret de Mar aquest 2023 i espera fer-ho amb xifres similars a les del 2019, l’última edició abans de la pandèmia. El torneig internacional de futbol base se celebrarà a la Costa Brava del 4 al 9 d’abril, en la que serà la seva 21a edició.

De moment, les expectatives són molt positives i ja s’han superat els 200 equips inscrits. Hi ha confirmada l’assistència de clubs de diferents punts del món, com els Estats Units, Canadà, Brasil, Japó, Emirats Àrabs o Regne Unit, entre molts altres.

Com sempre, hi haurà equips de base punters de la Lliga espanyola, com Barça, Madrid, Espanyol, Atlètic de Madrid o València. Però també d’altres internacionals de gran prestigi, com el Manchester United, el Manchester City, la Juventus o el Borussia Dormund.

El director del MIC, Juanjo Rovira, explica que la intenció és aproximar-se a les xifres de participació de l’any 2019 i les que hi havia previstes pel 2020, la primera de les dues edicions que es van haver de suspendre per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

“La idea aquest any és aproximar-nos a les xifres reals de participació del 2019, probablement no hi arribarem però ens aproximarem bastant”

Juanjo Rovira

Es preveu que aquest 2023 es recuperi el format habitual de la inauguració, amb una sola seu, que seria l’estadi de Vilatenim, a Figueres. Les finals també recuperarien les seus habituals, a Figueres i a Palamós, segons la categoria dels equips.

“L’any passat vam haver de dividir la inauguració en diferents zones, però la idea és que torni a ser a Vilatenim, a Figueres, i les finals les tornaríem a fer a Figueres i a Palamós”

Juanjo Rovira

El MIC 2023 comptarà amb les mateixes categories de sempre, repartides per edats, des de l’U12 a l’U19, en futbol base masculí i femení. A més, per novè any, també hi haurà el torneig MIC Integra, per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El MIC està reconegut com un dels tornejos de futbol base internacionals més prestigiosos del món. Mou cada temporada 400 voluntaris i s’ha calculat que en l’edició del 2018 el territori gironí va rebre un retorn de més d’11,5 milions d’euros.

A més, cal destacar que és un autèntic bressol de futbolistes. Per aquest torneig han passat grans estrelles com Leo Messi, Neymar, Ansu Fati, Joao Felix o Carlos Casemiro, entre molts altres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist