15.4 C
Blanes
El regidor d'ERC, Jordi Orobitg, al ple d'ahir

Lloret demanarà el desdoblament de l’autovia A-2 entre Maçanet de la Selva i Tordera

Així es va aprovar al ple d’ahir, a través de la moció presentada per ERC amb el suport de CiU i PSC al govern i del regidor no adscrit.

El regidor d'ERC, Jordi Orobitg, al ple d'ahir

Darreres Notícies

Lloret demanarà al Ministeri de Foment el desdoblament de l’autovia A-2 entre Maçanet de la Selva i Tordera. Així es va aprovar al ple d’ahir, a través de la moció presentada per ERC amb el suport de CiU i PSC al govern i del regidor no adscrit.

Una petició que s’ha impulsat des de Maçanet i que s’està aprovant en diversos municipis de la comarca. A Lloret, s’ha aprovat amb el suport de tots els regidors excepte els d’ICV-EUiA i ELLSSP, que s’han abstingut.

Tal com publica la Tribuna Selvatana, el projecte ja s’havia iniciat i posteriorment es va paralitzar. A la moció, ERC recorda que ‘el Ministeri de Fomento va acordar i informar que es replantejava l’execució d’aquest tram amb l’argument que deixava de complir la funció de tram de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, atès que el març de 2010 es va cedir al titularitat de la carretera N-II entre Montgat i Tordera a la Generalitat de Catalunya.

Els republicans argumenten que per la carretera hi circulen, diàriament, més de 20.000 vehicles i deixar de costat el tram Tordera-Maçanet de la Selva suposa desconnectar tota la població que utilitza la Nacional II, deixant les comarques de Barcelona sense connexió mitjançant autovia fins a les comarques gironines i la frontera francesa.

Els republicans denuncien que és una injustícia i un greuge al territori que l’Estat no desdobli l’NII en el tram Maçanet-Tordera quan això estava inclòs en el projecte inicial. D’altra banda, ERC insisteix en el fet que Foment no pot fer ús de la cessió del tram de l’NII entre Tordera i Montgat per justificar la no execució del desdoblament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist