Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El regidor d'ERC, Jordi Orobitg, al ple d'ahir

Lloret demanarà el desdoblament de l’autovia A-2 entre Maçanet de la Selva i Tordera

Així es va aprovar al ple d’ahir, a través de la moció presentada per ERC amb el suport de CiU i PSC al govern i del regidor no adscrit.

El regidor d'ERC, Jordi Orobitg, al ple d'ahir

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Lloret demanarà al Ministeri de Foment el desdoblament de l’autovia A-2 entre Maçanet de la Selva i Tordera. Així es va aprovar al ple d’ahir, a través de la moció presentada per ERC amb el suport de CiU i PSC al govern i del regidor no adscrit.

Una petició que s’ha impulsat des de Maçanet i que s’està aprovant en diversos municipis de la comarca. A Lloret, s’ha aprovat amb el suport de tots els regidors excepte els d’ICV-EUiA i ELLSSP, que s’han abstingut.

Tal com publica la Tribuna Selvatana, el projecte ja s’havia iniciat i posteriorment es va paralitzar. A la moció, ERC recorda que ‘el Ministeri de Fomento va acordar i informar que es replantejava l’execució d’aquest tram amb l’argument que deixava de complir la funció de tram de la Xarxa de Carreteres de l’Estat, atès que el març de 2010 es va cedir al titularitat de la carretera N-II entre Montgat i Tordera a la Generalitat de Catalunya.

Els republicans argumenten que per la carretera hi circulen, diàriament, més de 20.000 vehicles i deixar de costat el tram Tordera-Maçanet de la Selva suposa desconnectar tota la població que utilitza la Nacional II, deixant les comarques de Barcelona sense connexió mitjançant autovia fins a les comarques gironines i la frontera francesa.

Els republicans denuncien que és una injustícia i un greuge al territori que l’Estat no desdobli l’NII en el tram Maçanet-Tordera quan això estava inclòs en el projecte inicial. D’altra banda, ERC insisteix en el fet que Foment no pot fer ús de la cessió del tram de l’NII entre Tordera i Montgat per justificar la no execució del desdoblament.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".