15.4 C
Blanes
Tram que es demana que es desdobli

Lloret demanarà a Foment que desdobli l’antiga Nacional II entre Maçanet i Tordera

Així ho demana la moció que presenta ERC al ple d'aquesta tarda i que té el suport de la resta de l’equip de govern (CiU i PSC) i el regidor no adscrit.

Tram que es demana que es desdobli

Darreres Notícies

ERC vol que el Ministeri de Foment desdobli l’antiga Nacional II entre Maçanet i Tordera. El partit presenta una moció al ple d’aquesta tarda, que compta amb el suport de la resta de l’equip de govern (CiU i PSC) i el regidor no adscrit.

El portaveu republicà, Jordi Orobitg, ha matisat que la infraestructura no afecta a Lloret de manera directa, però sí indirecta.

La moció, que es presenta a tots els municipis de La Selva, es debatrà al ple d’aquesta tarda, que començarà a les 18 hores i que es podrà seguir en directe per la ràdio, per internet i en vídeo.

L’ordre del dia del ple d’avui inclou fins a nou punts, entre els quals hi ha una sol•licitud al Ministeri d’Hisenda per poder reposar el 100% de les places vacants a la policia local. També es donarà compte d’un decret d’alcaldia per aprovar el pla pressupostari entre els anys 2018 i 2020.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist