4.8 C
Lloret de Mar
Jardins de Santa Clotilde

Lloret, seu d’una jornada sobre el patrimoni cultural com a reclam turístic

L'organitza la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana dimecres que ve, dia 27, de deu a dues del matí a la sala polivalent de la biblioteca.

Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Lloret acull d’aquí a una setmana una jornada sobre el patrimoni cultural com a reclam turístic. L’organitza la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i la intenció és que hi participin experts d’arreu de Catalunya per debatre com pot actuar el patrimoni cultural de reclam. Ho ha explicat la directora de Patrimoni Cultural de Lloret, Anna Fuentes.

La sessió començarà amb una ponència de Toni Puig, professor de màrqueting públic d’ESADE, que ja ha estat a la vila dues vegades dins de la iniciativa Repensa Lloret. La segona part consistirà en un debat i una taula rodona integrada per autoritats i experts amb experiència en la gestió, tant de patrimoni cultural com de les empreses i recursos turístics.

Tot i que hi ha moltes persones inscrites, encara queden places. Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta a través del correu electrònic patrimonicultural@lloret.cat. La jornada-debat es farà dimecres que ve, dia 27, de deu a dues del matí a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist