13.8 C
Lloret de Mar

Lloret En Comú considera prioritari que el Pere Torrent sigui centre de màxima complexitat

Perquè això sigui possible, la formació creu que és necessària l'obertura d'una nova escola a la vila.

Miguel Gracia, aquest mes de febrer
Miguel Gracia, aquest mes de febrer

Darreres Notícies

Lloret En Comú considera prioritari que es declari el Pere Torrent centre de màxima complexitat i que es construeixi una nova escola a la vila. La formació, a través d’un comunicat, explica que són dos objectius que s’havien marcat i que encara no han vist la llum.

servicios profesionales jimenez

L’alcaldable del partit, Miguel Gracia, està convençut que, malgrat el compromís del Govern català i l’Ajuntament, finalment no es declararà centre de màxima complexitat el Pere Torrent. El motiu és que per fer-ho, és necessària l’obertura d’una nova escola i això la Generalitat ja ho ha descartat.

Miguel Gracia argumenta que el Pere Torrent s’ha de declarar centre de màxima complexitat perquè l’escola té unes necessitats i problemàtiques específiques que no tenen altres centres.

Josep Bargalló (El Economista)

A més, Lloret En Comú denuncia la, segons ells, “actitud prepotent” i la “manca de diàleg” que ha mostrat Josep Bargalló, màxim representant del Departament d’Ensenyament, amb Lloret i les seves necessitats educatives.

La formació, però, sí que considera positiu que hi haig noves línies d’ESO a la vila per al curs vinent, amb l’obertura del nou institut, i ha felicitat l’equip de govern per la tasca feta.

A més, en el comunicat també han volgut mostrar la seva predisposició a col·laborar per aconseguir que el Pere Torrent sigui de màxima complexitat i es construeixi un nou centre de primària a Lloret.

spot_img

El + Vist