15.9 C
Lloret de Mar

Lloret En Comú portarà al ple la idea de crear un esdeveniment d’art urbà a la vila

El grup de l'oposició assegura que per tirar-ho endavant no caldrien grans inversions, mentre que seria una activitat que portaria molts beneficis al municipi.

Exemple d'art urbà
Exemple d'art urbà

Darreres Notícies

Lloret En Comú proposa la creació d’un esdeveniment d’art urbà, amb l’objectiu de decorar diferents zones de la vila. El grup municipal a l’oposició considera que hi ha tot una sèrie de places i espais a l’aire lliure que han quedat obsolets, pel que fa a l’àmbit paisatgístic i artístic.

servicios profesionales jimenez

La regidora Stella González assegura que per tirar-ho endavant no caldrien grans inversions, mentre que seria una activitat que portaria molts beneficis al municipi.

Des del partit demanen que aquest esdeveniment -del qual s’haurà de definir el format– se celebri fora de la temporada, amb l’objectiu de desestacionalitzar-la i intentar allargar-la.

A través d’una moció, que es debatrà al ple de dilluns, els comuns volen revitalitzar el municipi amb espais creatius a l’aire lliure on els artistes puguin exposar les seves creacions.

A la moció, Lloret En Comú explica que tenen localitzats diferents espais a l’aire lliure, com parets de parcs o places, així com edificis privats, que podrien servir per exposar les creacions dels artistes. En aquest sentit, la regidora assegura que hi ha diferents associacions de veïns que ho veuen amb bons ulls, com ara El Molí, Can Carbó, Can Ballell, Sant Quirze o el Nucli antic.

spot_img

El + Vist