4.2 C
Blanes
Turistes joves, a l'exterior del Privé, a 'la riera' de Lloret, en una foto d'arxiu.

L’operador DanseHall Episode no pot tornar a Lloret pels aldarulls d’aquesta matinada

Ha estat arran de diverses baralles, que han acabat amb detinguts i diversos ferits per arma blanca.

Turistes joves, a l'exterior del Privé, a 'la riera' de Lloret, en una foto d'arxiu.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’organitzador britànic Dancehall Episode que organitza un esdeveniment al llarg d’aquest cap de setmana amb Disco Privé. El motiu han estat diferents problemes a la via pública ocorreguts aquesta matinada. Un d’ells ha estat una baralla amb un ferit per arma blanca i un altre ferit amb un trau al cap davant del Privé, a l’Avinguda Just Marlés, i que ha acabat amb tres detinguts. Hi hagut a més una altra baralla amb dos ferits per arma blanca, que han estat detinguts també, al carrer Ponent.

Arrel dels fets, avui, a primera hora del matí, l’equip de govern s’ha reunit amb Policia Local i Mossos d’Esquadra per analitzar la situació i prendre les mesures oportunes. La més destacada és que “ens hem reunit amb l’organitzador i ja li hem comunicat que no és benvingut a Lloret”, segons el regidor de turisme, Frederic Guich. Per la seva part el regidor de Seguretat, Jordi Martínez, ha explicat que “la policia ha obert diverses diligències” i “desitgem una ràpida recuperació als ferits”.

“No volem que tornin mai més a Lloret”, afirma l’alcalde Lamelas

L’Ajuntament també ha remarcat que actuarà contra els establiments de Lloret que han donat cobertura a aquest esdeveniment i altres com Summer Rockz ocorregut durant aquesta temporada. L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, destaca que “serem contundents i aplicarem les sancions i mesures necessàries, tant als organitzadors com als establiments col·laboradors ja siguin d’activitats d’oci com d’allotjament, per erradicar aquest tipus d’activitats i que no tornin a Lloret la temporada vinent”.

Afegeix que “aquest tipus d’activitats perjudiquen greument els interessos del municipi i no estan alineats amb el turisme responsable que volem i que mereix Lloret i la seva gent”. Lamelas conclou, amb claredat, que “no volem que tornin mai més a Lloret”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist