13.2 C
Lloret de Mar

El Lloret de futbol farà 95 anys i s’apropa al centenari del club

Fundada l’any 1921, és una de les entitats esportives més antigues que hi ha en actiu a la vila.

Felicitació de Nadal del Club de Futbol Lloret
Felicitació de Nadal del Club de Futbol Lloret

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret està cada cop més a prop de ser un club centenari. Aquest 2016 farà 95 anys de la seva existència. Fundada l’any 1921, és una de les entitats esportives més antigues que hi ha en actiu a la vila.

Posem-hi números. Aquesta temporada té disset equips de futbol base, dos equips sèniors masculins i 1 equip d’iniciació, anomenat Escoleta, per a nens de 4 i 5 anys. En total, sumen uns 250 jugadors. En alguns equips de futbol 7, tot i no tenir secció femenina, hi ha alguna nena jugant.

Amb un pressupost de 300.000 euros anuals, el club el presideix Eduard Coloma. Espera per al 2016 tenir estabilitat organitzativa.

Els coordinadors del club són Raúl Gutiérrez i Edu Urdiales, que també és l’entrenador de la primera plantilla. Tant ells com la resta treballen per donar als jugadors valors com el treball en equip, el fet de ser persones cíviques i sobretot que s’ho passin bé jugant a futbol.

Els objectius principals del Club de Futbol Lloret són mantenir la categoria de Primera Catalana per al Primer Equip, i aconseguir l’ascens del Lloret “B” a la Tercera Catalana i del Juvenil “A” a la Divisió Preferent.

El Lloret de futbol ofereix als jugadors prestacions pròpies de categories superiors perquè se sentin a gust, “en família”, com tenir-ho tot a punt al vestuari, així els jugadors no s’han de preocupar de res.

spot_img

El + Vist