22.4 C
Lloret de Mar

Lloret incorpora avui la cita prèvia per fer proves PCR o antígens a les pistes d’atletisme

L’objectiu d’aquest nou sistema és reduir el temps d’espera dels usuaris -donada l’elevada demanda que hi ha diàriament- i facilitar l’obtenció ràpida dels resultats.

Gent esperant avui, per fer-se les proves PCR o el test d'antígens a pistes les Pistes d'Atletisme.
Gent esperant avui, per fer-se les proves PCR o el test d'antígens a pistes les Pistes d'Atletisme.

Darreres Notícies

Lloret de Mar posa en funcionament avui un sistema de cita prèvia per fer-se proves PCR i el test d’antígens al centre habilitat a les Pistes d’Atletisme. L’objectiu d’aquest nou sistema és reduir el temps d’espera dels usuaris -donada l’elevada demanda que hi ha diàriament- i facilitar l’obtenció ràpida dels resultats. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que volen “agilitzar” el servei.

A més, s’ha decidit limitar l’ús del servei a les persones que viuen a Lloret, amb primera o segona residència, i també als turistes que estan allotjats a la destinació. En tots els casos s’ha d’acreditar documentalment un o altre requisit, ja sigui amb el DNI o la confirmació de la reserva. 

Per accedir al servei, cal anar al web de l’Ajuntament: citaprevia.lloret.org. Des d’avui, ja hi ha disponibilitat per demanar cita prèvia a partir del proper dilluns, 5 de juliol. 

El centre de test covid-19 de Lloret, liderat per Gremi d’Hostaleria i amb el suport de l’Ajuntament, es va posar en funcionament fa dues setmanes i des de llavors es fan desenes de proves cada dia. Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria, explica que si algun establiment amb grans grups de clients ho requereix, es desplacen a l’allotjament a fer les proves allà mateix.

Proves PCR i d'antígens a pistes les pistes d'atletisme de Lloret
Una usuària, fent-se avui una prova al centre Covid de les pistes d’atletisme.

El dispositiu, pioner a l’Estat espanyol, està disponible durant tot l’estiu, de dilluns a divendres, de dos quarts de 9 a dos quarts d’11, i els dissabtes, de dos quarts de 9 a dos quarts de 10.  

Tant les proves PCR com el test d’antígens valen la meitat del preu habitual. En el cas dels PCR, el cost és de 52 euros i s’envia el resultat per email al vespre del mateix dia. En el cas del test d’antígens, el preu és també reduït (20 euros) i el resultat està disponible 15 minuts després de sotmetre’s a la prova. 

spot_img

El + Vist