26.2 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat, intervenint a la jornada de Torremolinos

Lloret intercanvia experiències amb altres destins madurs, a Torremolinos

A banda de Lloret i Torremolinos, la xarxa està formada per Salou; Benidorm, a Alacant; Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

Jaume Dulsat, intervenint a la jornada de Torremolinos

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis que participa, aquest dijous, a la jornada convocada per l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja. L’esdeveniment es du a terme a la localitat malaguenya de Torremolinos i té com a objectiu intercanviar experiències i coneixements.

Aquesta xarxa es va crear el passat mes de març, a través d’un acord de col·laboració. Integra els vuit municipis turístics de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat espanyol. Segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, “són la mateixa tipologia de municipis i destinacions turístiques, sobretot per la mida, ja que tenen entre 26.000 i 70.000 habitants, i compten amb el mateix tipus de problemes en brutalitat de pernoctacions”. 

A banda de la jornada d’aquest dijous, des de l’entitat es van reunir aquest dimecres amb diferents autoritats de Torremolinos, com l’alcalde i altres regidors, i responsables de turisme i comerç. Des de Lloret Turisme es van compartir els projectes que vol engegar la destinació, per conèixer quin és l’enfocament del municipi malagueny en els diferents àmbits.  

L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja es va crear amb l’objectiu de ser un espai de reflexió i debat que ajudi a augmentar la cooperació i crear mecanismes de coordinació i col·laboració entre les diferents destinacions. Els municipis que formen aquesta xarxa, a banda de Lloret i Torremolinos, són Salou; Benidorm, a Alacant; Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

spot_img

El + Vist