Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat, intervenint a la jornada de Torremolinos

Lloret intercanvia experiències amb altres destins madurs, a Torremolinos

A banda de Lloret i Torremolinos, la xarxa està formada per Salou; Benidorm, a Alacant; Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

Jaume Dulsat, intervenint a la jornada de Torremolinos

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Lloret de Mar és un dels municipis que participa, aquest dijous, a la jornada convocada per l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja. L’esdeveniment es du a terme a la localitat malaguenya de Torremolinos i té com a objectiu intercanviar experiències i coneixements.

Aquesta xarxa es va crear el passat mes de març, a través d’un acord de col·laboració. Integra els vuit municipis turístics de sol i platja amb més pernoctacions de tot l’Estat espanyol. Segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, “són la mateixa tipologia de municipis i destinacions turístiques, sobretot per la mida, ja que tenen entre 26.000 i 70.000 habitants, i compten amb el mateix tipus de problemes en brutalitat de pernoctacions”. 

A banda de la jornada d’aquest dijous, des de l’entitat es van reunir aquest dimecres amb diferents autoritats de Torremolinos, com l’alcalde i altres regidors, i responsables de turisme i comerç. Des de Lloret Turisme es van compartir els projectes que vol engegar la destinació, per conèixer quin és l’enfocament del municipi malagueny en els diferents àmbits.  

L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja es va crear amb l’objectiu de ser un espai de reflexió i debat que ajudi a augmentar la cooperació i crear mecanismes de coordinació i col·laboració entre les diferents destinacions. Els municipis que formen aquesta xarxa, a banda de Lloret i Torremolinos, són Salou; Benidorm, a Alacant; Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.