Dimecres, 28 octubre 2020
14.2 C
Lloret de Mar
La divisió de platges d'aquest estiu (gerio.cat).

Lloret explica les mesures antiCovid d’aquest estiu en una convenció internacional

La trobada va comptar amb incrits de prop de 50 països.

La divisió de platges d'aquest estiu (gerio.cat).

Darreres Notícies

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

L’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a comprar habitatges de lloguer social

Ara mateix Lloret només compta amb 10 pisos de titularitat municipal per a lloguer social i es considera una quantitat del tot insuficient.

Últims dies per posar el xip gratuïtament a les mascotes

La campanya, que també permet censar gossos, gats i fures gratuïtament durant un any, acaba aquest dissabte, 31 d'octubre.

El Gran Recapte d’Aliments aquest any serà virtual

La campanya, que és més necessària que mai, es farà del 16 al 21 de novembre.

Suspesa la castanyada del Xino-Xano per la situació de pandèmia

La castanyada s'havia de fer aquest diumenge, dia de Tots Sants. Però la situació de pandèmia ha portat els membres de la penya a decidir suspendre-la per prevenció.

Lloret de Mar ha presentat el pla integral de mesures de prevenció per a la Covid-19 (el primer elaborat en tot l’Estat espanyol) en la conferència anual organitzada per l’associació internacional Atlas. La trobada, feta setmanes enrere, es va dur a terme de manera telemàtica.

Lloret Turisme va participar en un webinar que tractava sobre com s’havia gestionat l’estiu 2020 marcat pel coronavirus a diferents països d’Europa. La sessió va comptar amb les ponències de quatre representants de diferents entitats turístiques del continent, que van exposar les seves experiències i perspectives de futur.

Una turista mirant un mapa de Lloret Lloret Turisme
Una turista mirant un mapa de Lloret (Lloret Turisme).

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, exposa que l’esdeveniment els ha permès intercanviar experiències amb Àustria, Holanda i Suècia, on l’impacte de la Covid ha estat oposat a destinacions mediterrànies com Lloret.

Atlas és l’Associació de Formació i Investigació en Turisme i Lleure. Va ser creada l’any 1991 i compta, actualment, amb membres de l’àmbit acadèmic de més de 60 països. Treballa amb l’objectiu de desenvolupar iniciatives educatives transnacionals en turisme i oci. A més, també vol fomentar la recerca en publicacions i informes turístics i contribuir a la seva difusió, així com promoure l’intercanvi d’experiències i informació entre investigadors internacionals d’aquest àmbit.

La conferència anual Atlas s’havia de dur a terme de forma presencial a Praga, del 9 a l’11 de setembre. A causa de la pandèmia, es va fer de manera telemàtica. L’esdeveniment va comptar amb 207 inscrits de 49 països diferents.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,288SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.