19.3 C
Lloret de Mar
La divisió de platges d'aquest estiu (gerio.cat).

Lloret explica les mesures antiCovid d’aquest estiu en una convenció internacional

La trobada va comptar amb incrits de prop de 50 països.

La divisió de platges d'aquest estiu (gerio.cat).

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha presentat el pla integral de mesures de prevenció per a la Covid-19 (el primer elaborat en tot l’Estat espanyol) en la conferència anual organitzada per l’associació internacional Atlas. La trobada, feta setmanes enrere, es va dur a terme de manera telemàtica.

Lloret Turisme va participar en un webinar que tractava sobre com s’havia gestionat l’estiu 2020 marcat pel coronavirus a diferents països d’Europa. La sessió va comptar amb les ponències de quatre representants de diferents entitats turístiques del continent, que van exposar les seves experiències i perspectives de futur.

Una turista mirant un mapa de Lloret Lloret Turisme
Una turista mirant un mapa de Lloret (Lloret Turisme).

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, exposa que l’esdeveniment els ha permès intercanviar experiències amb Àustria, Holanda i Suècia, on l’impacte de la Covid ha estat oposat a destinacions mediterrànies com Lloret.

Atlas és l’Associació de Formació i Investigació en Turisme i Lleure. Va ser creada l’any 1991 i compta, actualment, amb membres de l’àmbit acadèmic de més de 60 països. Treballa amb l’objectiu de desenvolupar iniciatives educatives transnacionals en turisme i oci. A més, també vol fomentar la recerca en publicacions i informes turístics i contribuir a la seva difusió, així com promoure l’intercanvi d’experiències i informació entre investigadors internacionals d’aquest àmbit.

La conferència anual Atlas s’havia de dur a terme de forma presencial a Praga, del 9 a l’11 de setembre. A causa de la pandèmia, es va fer de manera telemàtica. L’esdeveniment va comptar amb 207 inscrits de 49 països diferents.

spot_img

El + Vist