25.1 C
Lloret de Mar

Lloret no farà la consulta i aposta per la ronda de la Costa Brava sud

El projecte inclou el ramal de la C-32 que ha de fer arribar l’autopista fins a Lloret i l’enllaç posterior fins a Cala Canyelles.

El ple d'ahir
El ple d'ahir

Darreres Notícies

Lloret aposta per la ronda de la Costa Brava Sud. El projecte inclou el ramal de la C-32 que ha de fer arribar l’autopista fins a Lloret i l’enllaç posterior fins a Cala Canyelles.

La proposta es va aprovar al ple municipal d’ahir a través d’una moció consensuada entre CiU i ERC, al govern, i el MILLOR, el PSC i el PPC. A banda de valorar aquesta ronda com a una solució “irrenunciable” per als problemes de mobilitat de Lloret i instar la Generalitat a complir els compromisos, la moció aprovada deixa sense efecte l’acord del ple del 20 d’abril que indicava que es faria una consulta ciutadana per saber l’opinió dels veïns respecte l’arribada de l’autopista a la vila.

Des de la ràdio hem copsat l’opinió de tots els portaveus municipals, que podeu escoltar en l’àudio adjunt a la notícia.

L’aprovació d’aquesta moció va generar molta tensió a la sala de plens, on hi havia una cinquantena de membres de la Plataforma Aturem la C-32, que van escridassar els polítics, i també diverses persones favorables a l’autopista. Poc després de començar, l’alcalde va aixecar la sessió per evitar més incidents. Aleshores va intervenir el cap de la Policia Local demanant respecte als assistents i el ple es va reprendre al cap de mitja hora amb més tranquil•litat.

spot_img

El + Vist