8.3 C
Lloret de Mar

Lloret promociona l’oferta de turisme de reunions a Lió

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació a França. En concret, a la ciutat de Lió, on s’han fet diferents entrevistes individualitzades a diferents empreses i agències especialitzades per presentar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments al municipi, segons informa el Diari de Girona. Lió és la tercera ciutat més poblada de França, representa […]

L'Olympic és un dels principals en turisme de reunions, a Lloret
L'Olympic és un dels principals en turisme de reunions, a Lloret

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació a França. En concret, a la ciutat de Lió, on s’han fet diferents entrevistes individualitzades a diferents empreses i agències especialitzades per presentar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments al municipi, segons informa el Diari de Girona.

Lió és la tercera ciutat més poblada de França, representa la segona àrea urbana del país i avui en dia és un important centre industrial especialitzat en indústries químiques, farmacèutiques i biotecnològiques. Amb la posada en funcionament de les noves rutes del tren d’alta velocitat (TAV) que enllacen la província de Girona amb França, es posiciona com un centre important per captar clients potencials en el segment del turisme de reunions.

spot_img

El + Vist