7.4 C
Lloret de Mar
Bimbirimboines recollint per a la Marató

Lloret recapta més de 8.300 euros per a la Marató de TV3

Bimbirimboines recollint per a la Marató

Darreres Notícies

8.391,58 euros. És la xifra exacta de diners que s’han recaptat a Lloret amb els actes dedicats a la Marató de TV3, que al conjunt de Catalunya ha reunit més de 8.864.000 euros.

Ha estat, una edició més, tot un èxit de participació, solidaritat i suport. A Lloret, entre dissabte i diumenge, es van fer fins a 4 activitats diferents. Dissabte, l’esplai Bimbirimboines va organitzar actes durant tot el dia a la plaça de l’Església. I ahir diumenge, els jubilats van oferir un concert de Nadal. Hi va haver ballada de country al Monterrey. I la quina de Lloret Voluntari, al Rosamar.

Fins ara, a Lloret, s’han organitzat vuit accions diferents: la caminada i la ballada dels Amics del Country, les activitats de l’esplai Bimbirimboines, el concert del Casal Municipal de la Gent Gran, la Quina de Lloret Voluntari, la cursa del Rieral, una activitat del Centre Excursionista i una del restaurant La Campana.

A la vila queda un acte pendent: el dia 23 de desembre, a l’institut Coll i Rodés, fan un seguit de curses i proves. Recordem que tots els fons es destinaran a investigar les malalties del cor.

spot_img

El + Vist