27.2 C
Lloret de Mar
Una classe de 6è aquest curs (Escola Pompeu Fabra)

Lloret reclama la transició energètica dels centres educatius

A partir d'una moció del PSC, l'Ajuntament instarà la Generalitat a implementar mesures d'eficiència energètica i que fomenti la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Una classe de 6è aquest curs (Escola Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

El ple de Lloret de Mar vol fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica als centres educatius. Tots els grups han donat suport a la moció del PSC sobre la transició energètica dels centres educatius.

En aquesta línia, es pretén aconseguir que aquests equipaments siguin generadors d’energia implementant-hi mesures d’eficiència energètica i incloent-hi instal·lacions fotovoltaiques. Tots els grups han estat d’acord en què els centres educatius són una font de conscienciació en valors i generació de consciència en tot allò relacionat amb l’impacte ambiental i les energies renovables.

Així doncs, l’Ajuntament insta el Govern de la Generalitat a executar un programa d’auditories energètiques a tots els centres educatius de Catalunya per recopilar la informació sobre els consums reals i proposi mesures d’estalvi i eficiència energètica. A més, vol que es doti el pressupost de la Generalitat d’una partida pressupostària per poder atorgar ajuts econòmics per poder fer instal·lacions fotovoltaiques als equipaments educatius i que s’impulsi un pla d’eficiència energètica i d’instal·lacions fotovoltaiques per Autoconsum.

spot_img

El + Vist