17.4 C
Lloret de Mar

Lloret reclama la transició energètica dels centres educatius

A partir d'una moció del PSC, l'Ajuntament instarà la Generalitat a implementar mesures d'eficiència energètica i que fomenti la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Una classe de 6è aquest curs (Escola Pompeu Fabra)
Una classe de 6è aquest curs (Escola Pompeu Fabra)

Darreres Notícies

El ple de Lloret de Mar vol fomentar l’estalvi i l’eficiència energètica als centres educatius. Tots els grups han donat suport a la moció del PSC sobre la transició energètica dels centres educatius.

servicios profesionales jimenez

En aquesta línia, es pretén aconseguir que aquests equipaments siguin generadors d’energia implementant-hi mesures d’eficiència energètica i incloent-hi instal·lacions fotovoltaiques. Tots els grups han estat d’acord en què els centres educatius són una font de conscienciació en valors i generació de consciència en tot allò relacionat amb l’impacte ambiental i les energies renovables.

Així doncs, l’Ajuntament insta el Govern de la Generalitat a executar un programa d’auditories energètiques a tots els centres educatius de Catalunya per recopilar la informació sobre els consums reals i proposi mesures d’estalvi i eficiència energètica. A més, vol que es doti el pressupost de la Generalitat d’una partida pressupostària per poder atorgar ajuts econòmics per poder fer instal·lacions fotovoltaiques als equipaments educatius i que s’impulsi un pla d’eficiència energètica i d’instal·lacions fotovoltaiques per Autoconsum.

spot_img

El + Vist