20.1 C
Lloret de Mar
Signatura del conveni de la Xarxa

Lloret rep formació per a la xarxa europea de jardins històrics

Lloret de Mar ha fet un pas endavant en la Xarxa Europea de Jardins Històrics. Després de crear l’associació, juntament amb Aranjuez i la Universitat de Barcelona, la setmana passada la destinació va rebre formació al respecte a Estrasburg. La directora de la Unitat de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, ha explicat que la formació va […]

Signatura del conveni de la Xarxa

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha fet un pas endavant en la Xarxa Europea de Jardins Històrics. Després de crear l’associació, juntament amb Aranjuez i la Universitat de Barcelona, la setmana passada la destinació va rebre formació al respecte a Estrasburg. La directora de la Unitat de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, ha explicat que la formació va centrar-se en comunicació i captació de socis.

Fuentes ha recordat que la xarxa es va impulsar perquè es va considerar que era una mancança important per donar a conèixer el patrimoni dels jardins històrics, com els de Santa Clotilde.

Recordem que amb la signatura de la xarxa s’han establert les bases per la creació d’una associació internacional que gestioni una ruta europea de jardins històrics, com a punt de partida, per liderar la posada en valor i la promoció d’aquests espais emblemàtics per dinamitzar l’oferta de turisme cultural de les zones on es troben ubicats.

spot_img

El + Vist