10.7 C
Lloret de Mar

Lloret Residencial i Mont Lloret tindran el mateix servei de subministrament d’aigua que la resta del municipi

L'Ajuntament ha publicat un decret per poder entrar a la xarxa d'aquestes urbanitzacions per evitar, així, els constants talls de subministrament.

Entrada a la urbanització Lloret Residencial
Entrada a la urbanització Lloret Residencial

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret Residencial i de Mont Lloret tindran el servei d’aigua en les mateixes condicions i amb el mateix proveïdor que la resta de ciutadans de la vila, Aqualia.

servicios profesionales jimenez

L’Ajuntament ha publicat un decret que permet acabar amb els problemes que s’han trobat aquestes urbanitzacions pel que fa al subministrament d’aigua cada estiu, en què els talls han estat continuats. El regidor de Serveis Públics, Albert Robert, explica que han trobat moltes traves legals per solucionar aquest problema que fa tants anys que dura, però per fi han pogut actuar.

“És un decret que declara la urgència perquè l’Ajuntament entri a la xarxa de Lloret Residencial i Mont Lloret, en tant en quant hi ha una constant falta de subministrament d’aigua als veïns”

Albert Robert

Cada estiu, l’Ajuntament acaba subministrant l’aigua als veïns d’aquesta zona perquè l’empresa subministradora els la sol·licita, però no paga res a canvi i, per tant, acumula un deute molt gran.

“Subministrem l’aigua, però la factura l’empresa, que és qui ens la demana, però deu molts diners a l’Ajuntament perquè cada estiu ens demana aigua i nosaltres no ens hi podem negar, perquè, si no, els veïns es queden sense aigua”

Albert Robert

Per tant, l’Ajuntametn envia un missatge de tranquil·litat al veïnat, ja que, després de diverses reunions, ha pogut trobar el forat legal i les condicions que permeten esmenar el problema.

spot_img

El + Vist