14.3 C
Blanes
La formació Brass The Gitano Band.

Lloret se suma al Dia Mundial del Turisme amb un concert i portes obertes al MOLL

La proposta musical va a càrrec de Brass The Gitano Band, que ofereix un espectacle itinerant que combina la música de carrer amb ritmes més moderns.

La formació Brass The Gitano Band.

Darreres Notícies

La vila se suma al Dia Mundial del Turisme d’aquest dimecres amb un concert itinerant pel centre de la vila, a més de fer jornada de portes obertes al Museu Obert de Lloret (MOLL). La proposta musical va a càrrec de Brass The Gitano Band, que ofereix un espectacle que combina la música de carrer amb ritmes més moderns. La formació interpreta des de pop català a clàssics de tots els temps, passant per música d’altres cultures.

El resultat és un divertit mestissatge, amb animació que convida a ballar cançons populars al carrer. Brass de Gitano Band oferirà aquest espectacle musical demà dimecres, a partir de les 19h, quan sortiran del Teatre. Passaran per la plaça París, carrer del Carme, plaça de l’Església, carrer Sant Pere, plaça Germans Maristes, plaça d’Espanya, rambla Barnés, passeig i Plaça de la Vila, on acabaran el recorregut.

A banda d’aquest concert itinerant, Lloret de Mar ofereix una jornada de portes obertes als equipaments culturals de la vila, al llarg de tot el dia de demà. La regidora de Patrimoni Cultural, Marina Nicolàs, convida els veïns “a gaudir de forma gratuïta del nostre patrimoni”.

Al llarg d’aquest dimecres, 27 de setembre, es pot entrar de forma gratuïta als Jardins de Santa Clotilde -la joia patrimonial de la destinació-, però també a la masia de Can Saragossa, al Museu del Mar, el castell de Sant Joan i al poblat ibèric del Turó Rodó.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist