26.1 C
Lloret de Mar
Fitur l'any 2018 (Lloret Turisme)

Lloret serà present, com sempre, a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Fitur s’aprofita per presentar les novetats de cada temporada, i en aquest cas un dels pilars serà l’oferta per al col·lectiu LGTBI.

Fitur l'any 2018 (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

La setmana que ve se celebra FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, una cita que Lloret de Mar no es perd mai. Sempre s’organitza a principis d’any, però l’any passat es va haver de posposar fins al maig arran de la situació de pandèmia. Va ser presencial, però amb molta menys presència internacional.

Ara torna altra vegada en format presencial i Lloret de Mar hi serà present. I és que es considera una de les fires mundials més rellevants per als mercats receptius i emissors. Així ho confirma la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

“És una cita clau que ens permet reprendre el contacte amb agències i touroperadors internacionals, periodistes, creadors de continguts…”

Elizabeth Keegan

Fitur s’aprofita per presentar les novetats de cada temporada, i en aquest cas un dels pilars serà l’oferta per al col·lectiu LGTBI. En aquest sentit, Elizabeth Keegan ha explicat que els propers mesos serviran per fer una anàlisi i acabar d’establir els punts forts de Lloret de Mar en aquest àmbit.

“Creiem que a Catalunya, per a les escapades de cap de setmana, tenint un únic referent com és Sitges, podem complementar perfectament aquesta oferta”

Elizabeth Keegan

Fitur sempre és la fira on hi ha més presència lloretenca i Elizabeth Keegan confia en què aquest any també sigui així. La fira obrirà portes dimecres que ve, 19 de gener, i s’allargarà cinc dies, fins diumenge 23.  

spot_img

El + Vist