16.7 C
Lloret de Mar
Informadors nocturns l'estiu passat

Lloret tornarà a comptar amb informadors cívics nocturns i també diürns a l’àrea comercial

La figura d'informadors cívics es va crear l'any passat i les valoracions són molt positives perquè s'afavoreix el compliment de les ordenances de civisme.

Informadors nocturns l'estiu passat

Darreres Notícies

A banda dels informadors cívics nocturns a les zones de bars i discoteques, que ja van estar operatius l’estiu passat, aquest any Lloret de Mar també comptarà amb informadors de matí i tarda a les zones comercials.

El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, explica que la funció dels agents cívics és informar els turistes de la normativa de la destinació i advertir-los perquè la policia no els hagi de multar. La figura d’informadors cívics nocturns es va crear l’any passat i les valoracions són molt positives perquè s’afavoreix el compliment de les ordenances de civisme. I donat el bon funcionament de la temporada passada, aquest estiu també n’hi haurà en horari comercial.

La presència d’aquestes figures és fruit d’un conveni entre el sector privat del municipi i l’Ajuntament, i la previsió és que comencin a treballar a partir del mes de juliol. En la mateixa línia, tot i que ja estan operatius, hi ha els agents cívics de platges,que en aquest cas actuen com a auxiliars de Protecció Civil.

Els agents cívics de platges de Protecció Civil ja estan en actiu (Ajuntament)

En matèria de seguretat, hem d’afegir que la Policia Local de Lloret tornarà a comptar amb reforços a la plantilla per afrontar la temporada d’estiu, sobretot tenint en compte que els últims mesos hi ha hagut jubilacions anticipades.

Joaquim Martín ha volgut posar de manifest la bona entesa i coordinació que hi ha entre la Policia Local i el departament de Protecció Civil de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist