Divendres, 4 desembre 2020
12.4 C
Lloret de Mar
Informadors nocturns l'estiu passat

Lloret tornarà a comptar amb informadors cívics nocturns i també diürns a l’àrea comercial

La figura d'informadors cívics es va crear l'any passat i les valoracions són molt positives perquè s'afavoreix el compliment de les ordenances de civisme.

Informadors nocturns l'estiu passat

Darreres Notícies

Albert Robert, escollit per unanimitat president del PDeCAT a la Selva Marítima

El lloretenc encapçala el projecte amb un objectiu molt clar: "reestructurar" el Partit Demòcrata al territori.

Catalunya no passarà de tram aquest dilluns per l’empitjorament de les dades

Es manté el confinament municipal el cap de setmana i els centres comercials no podran obrir.

El Teatre de Lloret reobre amb Joan Pera, Lola Herrera i Aitana Sánchez-Gijón

Diumenge és el torn del teatre familiar, amb 'Laika', amb la companyia Xirriquiteula Teatre. A través de titelles, s’explicarà la història de la gosseta que va passar a la història per ser el primer ésser viu en viatjar a l’espai.

L’Ajuntament aprova una modificació de crèdit de 2 milions d’euros

L'operació permetrà comprar un nou Centre de Distribució d’Aliments, un local per a Benestar i Família, i un espai per al rober de Cáritas. Es dona compliment així a l’acord amb el Consell Veïnal de Lloret.

Les escoles de Lloret se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas

Fonts municipals afegeixen que ben aviat s’hi afegirà el Casal de la Gent Gran com a punt.

A banda dels informadors cívics nocturns a les zones de bars i discoteques, que ja van estar operatius l’estiu passat, aquest any Lloret de Mar també comptarà amb informadors de matí i tarda a les zones comercials.

El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, explica que la funció dels agents cívics és informar els turistes de la normativa de la destinació i advertir-los perquè la policia no els hagi de multar. La figura d’informadors cívics nocturns es va crear l’any passat i les valoracions són molt positives perquè s’afavoreix el compliment de les ordenances de civisme. I donat el bon funcionament de la temporada passada, aquest estiu també n’hi haurà en horari comercial.

La presència d’aquestes figures és fruit d’un conveni entre el sector privat del municipi i l’Ajuntament, i la previsió és que comencin a treballar a partir del mes de juliol. En la mateixa línia, tot i que ja estan operatius, hi ha els agents cívics de platges,que en aquest cas actuen com a auxiliars de Protecció Civil.

Els agents cívics de platges de Protecció Civil ja estan en actiu (Ajuntament)

En matèria de seguretat, hem d’afegir que la Policia Local de Lloret tornarà a comptar amb reforços a la plantilla per afrontar la temporada d’estiu, sobretot tenint en compte que els últims mesos hi ha hagut jubilacions anticipades.

Joaquim Martín ha volgut posar de manifest la bona entesa i coordinació que hi ha entre la Policia Local i el departament de Protecció Civil de Lloret de Mar.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,114FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.

7.532 persones han fet ús del canal OAC 360º des de l’entrada en funcionament

L’informe aporta dades dels 24 mesos del servei, que va començar l’1 de setembre del 2018.