15.1 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme convoca un concurs de relats col·lectius sobre els indians

La idea és crear grups de persones que no es coneixen perquè escriguin un relat ambientat als jardins de Santa Clotilde a partir d'una introducció de la periodista Llucia Ramis.

Presentació del concurs
Presentació del concurs

Darreres Notícies

Lloret Turisme impulsa un concurs de relats col•lectius. Es titula Lloret de Mar en quatre ratlles i, precisament, compta amb la col•laboració de l’empresa Quatre Ratlles, especialitzada en relats col•lectius virtuals.

La idea és crear grups de cinc persones que no es coneguin per fer-les coautores d’un mateix relat que estarà ambientat en els jardins de Santa Clotilde i protagonitzat per indians. Tots els relats parteixen d’una base comuna escrita per la periodista Llucia Ramis.

La iniciativa s’ha impulsat amb la col•laboració dels departaments de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, tal com ha remarcat la directora de Lloret Turisme, Elisabeth Keegan.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de www.lloretdemar.org durant aquesta setmana o la propera. El relat s’haurà de construir entre el 15 i el 29 de febrer i els interessats han de comprometre’s a participar activament durant les dues setmanes. El jurat valorarà la cohesió i qualitat dels redactats.

La idea és poder aprofitar els relats per fer promoció de la ciutat. Lloret de Mar és la primera destinació en organitzar un concurs com aquest. Tots els relats han d’estar escrits en català.

Els premis són una estada de cap de setmana a Lloret, entrades al Museu del Mar i als jardins de Santa Clotilde, cursos i material d’escriptura o una inscripció per un mes al diari Ara.

spot_img

El + Vist