15.4 C
Blanes
Nordic Walking

Lloret Turisme participa, per primer cop, a la fira Borsa Mediterrània del Turisme de Nàpols

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que un dels objectius és millorar la imatge que es té en general de Lloret a Itàlia.

Nordic Walking

Darreres Notícies

Lloret de Mar assistirà, per primera vegada, a la fira Borsa Mediterrània del Turisme, que se celebra a Nàpols, de demà divendres fins a diumenge. Es tracta d’una de les fires més importants d’Itàlia. Els dos primers dies, estarà dedicada al sector professional, mentre que l’última jornada s’obrirà al públic final. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que un dels objectius és millorar la imatge que es té en general de Lloret a Itàlia.

Lloret hi assistirà de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i comptarà amb un mostrador propi així com una agenda de reunions programada. A més, com a novetat, s’estrenarà la guia Benvinguts en italià.

L’any passat, el d’Itàlia va ser el cinquè principal mercat emissor, amb més de 72.000 visitants, que representa un 6,5% dels viatgers. Es tracta d’unes xifres que van a l’alça. Respecte del 2016, es van incrementar més del 35%.

D’altra banda, Lloret Turisme ha programat pels dos dissabtes de la Setmana Santa sortides de marxa nòrdica. I també ha programat visites guiades diverses. Unes i altres tenen l’objectiu de potenciar el patrimoni cultural i natural de la destinació. Per inscriure-s’hi, cal adreçar-se a les oficines de turisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist