17.1 C
Lloret de Mar
Autocar de Herman & Vandame a Lloret

Lloret Turisme participa en una fira d’autocaristes i en un sobre cicloturisme

El saló de l'empresa d'autocars Herman & Vandamme es du a terme a Bèlgica i està dirigit al públic final, mentre que la de cicloturisme és la CMT d'Stuttgart i s'allarga tota la setmana que ve.

Autocar de Herman & Vandame a Lloret

Darreres Notícies

Doble promoció de Lloret, aquest cap de setmana. Un grup de representants de la vila són a la ciutat belga de Menen per participar en una fira especialitzada en viatges amb autocar d’alta gamma, mentre que la destinació també serà present a la fira d’Stuttgart, a Alemanya, per promocionar l’oferta de cicloturisme.

En el primer cas, la cita és fins aquest diumenge i, segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, l’organisme té la intenció de participar en una fira d’autocaristes un cop l’any per donar suport als hotels de la vila que hi assisteixen (en aquesta ocasió són una desena) i perquè el turisme d’autocaristes té un important a Lloret.

Anualment, arriben a Lloret a través de l’organitzador de la fira i operador belga Herman & Vandamme més de 15.000 viatgers. Vénen entre els mesos de març i novembre. A l’estiu ve públic familiar i les parelles d’adults fora de temporada, amb una estada superior a la mitjana.

Bèlgica és un dels mercats tradicionals de Lloret. L’any passat, fins al mes de novembre, van venir de vacances una mica més de 50.000 visitants belgues. La xifra representa un augment del 10% respecte de les xifres del 2015 i el quatre i mig sobre el total de visitants que va rebre la destinació al 2016. El que els interessa és, sobretot, l’oferta tradicional de Lloret, basada en el sol i platja.

Per la fira de Menen, adreçada al públic belga i en menor mesura al francès, s’espera que hi passin unes 7.000 persones.

I, com dèiem, des d’aquest dissabte la representant de Turisme Esportiu a Lloret és a Alemanya per participar a la fira CMT, que s’allarga fins diumenge 22 i que aquest cap de setmana se centra en el cicloturisme. Segons Keegan, aquest perfil de visitants cada cop és més rellevant a Lloret. Lloret compta amb 15 hotels certificats per la Generalitat per acollir cicloturisme.

spot_img

El + Vist