18 C
Lloret de Mar

Lloret va acollir el 2017 més de 25.000 delegats, repartits en 125 esdeveniments

És la principal dada del balanç presentat aquest dijous en l’assemblea anual del Lloret Convention Bureau.

Assistents a l'assemblea
Assistents a l'assemblea

Darreres Notícies

Els esdeveniments que tenen lloc a Lloret, des de congressos o reunions a festivals a peu de carrer, augmenten any rere any, i es fidelitzen. És a dir, tant les empreses com les associacions que organitzen aquestes esdeveniments solen repetir la seva estada a la destinació. Aquesta és la principal conclusió del balanç presentat aquest dijous en l’assemblea anual del Lloret Convention Bureau, l’organisme públic i privat que gestiona i promociona aquest tipus d’estades a la vila.

servicios profesionales jimenez

Anem a donar unes quantes dades. Lloret va acollir durant el 2017 més de 25.000 delegats, repartits en 125 esdeveniments, entre reunions i congressos. El principal mercat continua essent el català, seguit del francès i l’espanyol. Montse Belisario, directora del Convention Bureau, destaca que “Lloret, tradicionalment està especialitzat en fer tot tipus de esdeveniments corporatius, però enguany hem fidelitzat diversos esdeveniments del sector associatiu”.

De la mateixa manera que han crescut els congressos i reunions, també ho han fet els festivals. Dels 70 del 2016, han passat a prop de 90 aquest any passat. Es tracta d’esdeveniments que tenen lloc sobretot entre juny i juliol.  Segons Belisario, “el balanç continua sent molt positiu, estem contents, rebem moltes peticions i hem de seguir treballant en aquests mercats prioritaris”.

El Lloret Convention Bureau ha anunciat un ambiciós pla d’accions per captar més delegats aquest 2018. L’esdeveniment estrella arribarà a finals de novembre, amb el M&I Fòrum.

Segons el sector, Lloret és un bon destí com a seu de congressos i festivals per un seguit de motius. Recordem que Lloret compta amb 6.000 places especialitzades en turisme de reunions. Estan repartides en 12 hotels, a més dels 3 centres de congressos.

spot_img

El + Vist