Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Pàgina web LoanBook

LoanBook ofereix a PIMES un finançament alternatiu al dels bancs

LoanBook és una plataforma que ofereix 'crowdlending', un sistema de finançament que facilita el préstec a les PIMES a través d'aportacions particulars.

Pàgina web LoanBook

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El lloretenc Medir Garcia ofereix a les petites i mitjanes empreses del municipi la possibilitat d’aconseguir finançament a través del que s’anomena ‘crowlending’, que és un sistema alternatiu al bancari que posa en contacte les PIMES amb petits inversors.

El jove Medir Garcia, de 22 anys i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, treballa a LoanBook, una plataforma que ofereix ‘crowlending’. Garcia ha explicat que la idea és resoldre dues necessitats: petits empresaris que necessiten finançament i persones que volen fer petites inversions a títol particular. Segons Garcia, el procediment que segueix LoanBook quan rep una sol•licitud és més ràpid i proper que el que ofereixen els bancs.

LoanBook només cobra una petita comissió d’obertura i després tots els interessos van directament als inversors. Medir Garcia assegura que la iniciativa ofereix avantatges a totes les parts, perquè els particulars poden invertir amb molt poc risc i els empresaris reben finançament amb moltes facilitats i sense haver d’adquirir productes complementaris.

Ara mateix LoanBook treballa oferint finançament amb termini d’un any, però aquest 2015 volen ampliar-ho a dos o a tres anys. I també aquest 2015, Medir Garcia vol estendre el ‘crowlending’ a les petites i mitjanes empreses de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.