18.1 C
Lloret de Mar
L'espectacle 'Bouble You', de la companyia Be Flat.

L’Outdoor comença avui amb un espectacle de circ que explora els límits de la llibertat

És la proposta 'Bouble You', de la companyia Be Flat de Bèlgica, de gran qualitat.

L'espectacle 'Bouble You', de la companyia Be Flat.

Darreres Notícies

Avui es dona el tret de sortida al festival d’estiu Outdoor de Lloret de Mar, amb espectacles gratuïts, en diferents espais a l’aire lliure i adreçats a públic familiar.

La primera obra ‘Bouble You’ arriba aquest dimarts des de Bèlgica. És una proposta de la companyia Be Flat, que presenta cinc acròbates amb els quals “el circ, la música i el joc s’uneixen en un caos orquestrat”.

Cinc homes estranys habiten en una estructura vertical que els protegeix del mon exterior. Allà se senten massa petits i no els hi queda més opció que explorar els límits i superar-los, per trobar la sortida necessària per a la seva llibertat.

L'espectacle 'Bouble You', de la companyia Be Flat.
L’espectacle ‘Bouble You’, de la companyia Be Flat.

L’Outdoor Summer Festival l’organitza Lloret Turisme amb el suport del Teatre. La directora Amaranta Gibert explica que “la companyia barreja el circ acrobàtic amb esports urbans, la qual inicia la gira a Catalunya avui a Lloret, amb aquest espectacle creat durant el confinament”.

La gerent de Lloret Turisme, Eli Keegan, destaca la filosofia del festival, “amb propostes culturals sense idioma, així tots els visitants i també els veïns les poden entendre i gaudir”.

El primer espectacle del Lloret Outdoor Summer Festival és aquest dimarts, a partir de les 21h, a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist