7.2 C
Lloret de Mar

Marc Fuertes (MILLOR) serà jutjat per presumptes injúries i calúmnies contra Transports Pujol

L'Audiència de Girona revoca la resolució anterior del jutjat de Blanes, que havia decretat l’arxiu de la denúncia.

Marc Fiuerte
Marc Fiuerte

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha determinat que el regidor i cap de llista del Moviment Independent de Lloret (MILLOR), Marc Fuertes, sigui jutjat per presumptes calúmnies i injúries contra l’empresa Transports Pujol. D’aquesta manera, es revoca la resolució anterior del jutjat de Blanes, que havia decretat l’arxiu de la denúncia.

servicios profesionales jimenez

Davant d’aquesta situació, Jaume Pujol, de Transports Pujol, s’ha mostrat “molt satisfet”, mentre que el mateix Fuertes assegura que “no tinc inconvenient en portar totes les proves que tenim“, tot recordant que ja ha guanyat un contenciós al respecte.

Segons Diari de Girona, el cas prové de l’any 2009. Va ser quan el plenari de Lloret va acordar prorrogar la concessió a Pujol del transport urbà fins al 2015, una pròrroga que va estat irregular, ja que s’havia de fer un nou concurs.

Aquest fet va provocar que Marc Fuertes publiqués al butlletí Lloret Opina un seguit de titulars i textos al respecte, que Transports Pujol van considerar que eren injúries i calúmnies. L’empresa ho va portar a judici.

El jutjat de Blanes ho va arxivar però ara l’Audiència de Girona ha decidit que Fuertes, finalment, haurà de ser jutjat. La sentència és ferma. Amb tot, Marc Fuertes ha anunciat que no descarta més endavant emprendre noves accions legals.

spot_img

El + Vist