18.2 C
Lloret de Mar

Melcior Mauri, ambaixador de Guitart Hotels en cicloturisme, presenta l’equip Esteve KH-7

L'equip està format per 19 esportistes, que competirà en la Titan Desert, que començarà el pròxim 29 d’abril, al Marroc.

Presentació de l'equip "Esteve KH-7"
Presentació de l'equip "Esteve KH-7"

Darreres Notícies

El ciclista professional Melcior Mauri ha presentat l’equip “Esteve KH-7”, format per 19 esportistes, que competirà en la Titan Desert, que començarà el pròxim 29 d’abril, al Marroc. Ho ha fet aquest dijous, a l’Hotel Guitart, del qual és ambaixador per impulsar el turisme esportiu als establiments que té l’empresa a Lloret de Mar i La Molina.

Es tracta d’una prova exigent, en la qual ja va participar l’any passat i que va guanyar en el 2007. El mallot amb què competiran lluirà el logotip de Guitart Hotels, que col·labora com un dels patrocinadors de l’equip.

Es tracta d’un pas més en el treball conjunt per potenciar el cicloturisme a Lloret de Mar. De fet, el pròxim mes d’octubre, es durà a terme el Campus Melcior Mauri – Costa Brava, que preveu atraure centenars de ciclistes amateurs, que faran activitats amb diversos corredors professionals. El mateix Melcior Mauri, assenyala que “ja hi ha dates fixes, del 4 al 7 d’octubre, i després de la Titan Desert començarem a potenciar-ho, obrirem inscripcions i desvetllarem recorreguts del campus”.

La col·laboració entre Mauri i Guitart Hotels representa un retorn per Lloret de Mar i ajuda a posicionar la destinació en cicloturisme. El regidor d’Esports, Joan Bernat, destaca que “ens ajuda a posicionar la marca de Lloret Cycling”, és un acord beneficiós per la vila i que afavorirà a la celebració del Gran Fondo Lloret Costa BravaLa primera edició d’aquesta marxa ciclista se celebrarà també el 29 d’abril.

Bernat també ha subratllat la qualitat dels establiments de Lloret per acollir ciclistes, a més de l’entorn que té la destinació, amb paisatges i rutes ideals per a la pràctica d’aquest esport.

Des de Guitart Hotels també valoren de manera molt positiva aquest patrocini. El director general de la cadena, Roberto Torregrossa, explica que “estem augmentant un 35% respecte de l’any anterior i en cycling cada vegada són més els equips que venen als nostres establiments”.

Guitart Hotels comptarà, pròximament, amb més ambaixadors d’altres modalitats esportives. El següent serà l’atleta José Luis Blanco, per potenciar el segment del running. La presentació del lloretenc serà aquest dilluns, a les 12:30 hores.

spot_img

El + Vist