20.1 C
Lloret de Mar
Miki Juanola

Miki Juanola comença la pretemporada al Barça ‘B’

El lloretenc, que juga a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, ha iniciat la pretemporada amb l’equip filial de l’entitat blaugrana.

Miki Juanola

Darreres Notícies

El lloretenc Miki Juanola, jugador de les categories inferiors del Futbol Club Barcelona, ha iniciat la pretemporada amb el Barça “B”, l’equip filial de l’entitat blaugrana.

El futbolista afronta el seu últim any d’edat juvenil i, per tant, la seva última temporada en futbol base. Recordem que el passat 2019, el lloretenc va signar un contracte professional amb el Barça, per tres anys, que el manté vinculat al club fins a aquest curs. A banda de Juanola, també han iniciat la pretemporada amb el filial sis jugadors més que formaven part del Juvenil A. Són Txus Alba, Marc Casadó, Arnau Casas, Moussa N’Diaye, Arnau Rafús i Arnau Solà.

https://twitter.com/FCBmasia/status/1414894533847003140?s=20

Miquel Juanola va néixer l’any 2003. Va començar a fer les primeres passes en la XEF de Lloret, amb només quatre anys. Quan en tenia sis, els seus pares van decidir portar-lo al Club de Futbol Lloret, on va jugar tres anys i on va despertar l’interès del Futbol Club Barcelona.

Abans d’anar al Barça, però, va passar per la desapareguda Fundació Privada Calella. Encara en edat de futbol 7, el Barça el va incorporar pel seu Aleví “A”. Al llarg de la seva trajectòria, recordem que també ha estat internacional en les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

spot_img

El + Vist