28 C
Lloret de Mar
Night Trail Lloret 2022 (Wefeel Events)

Molt bones valoracions de la 6a edició de la Lloret Night Trail

Una app permetia als acompanyants seguir els corredors en tot moment.

Night Trail Lloret 2022 (Wefeel Events)

Darreres Notícies

Martí Viudez, amb 1:42:37, ha guanyat la primera cursa de 21 quilòmetres de la Lloret Night Trail. Aquesta modalitat, adreçada a persones amb experiència i bona forma física, ha estat una de les novetats més destacades de la sisena edició de la cursa de muntanya nocturna de Lloret de Mar.

Un dels organitzadors, Tito Pueyo, de l’empresa WeFeel Events, assenyala que Viudez va fer una molt bona cursa.

“Martí Viudez és un gran corredor, maratonià, normalment d’asfalt, va venir de Camarles i va fer una gran cursa”

El podi masculí el van completar Tomás Domínguez i Jeremías Guirao, mentre que en la categoria femenina la més ràpida va ser Ana Belén Talavera, amb un temps de 2:24:33. La van seguir Bianca Culcsar i Inmaculada Rodríguez.

En la modalitat de 16 quilòmetres, els guanyadors van ser Víctor Da Costa, en nois, i Mireia Massons, en noies; i en els 7 quilòmetres, Àlex Chivu i Jennifer Baeza.

Una altra novetat molt destacada d’aquesta edició ha estat que, a través d’una aplicació, els acompanyants han pogut saber on eren els corredors en cada moment i, des de l’organització, han pogut tenir la classificació provisional durant tota la cursa.

“Els acompanyants podien veure on eren els corredors, teníem dos punts de control distribuïts per la muntanya, amb un predictiu i teníem les posicions provisionals durant la cursa”

Tito Pueyo
Lloret Night Trail 2022 (Wefeel Events)
Lloret Night Trail 2022 (Wefeel Events)

Com sempre, el moment més destacat i especial va ser l’arribada dels participants corrent per la sorra de la platja de Lloret. De fet, per a Tito Pueyo el tram final des que s’agafa el camí de ronda és el més espectacular.

“Per mi la part més espectacular és córrer pel camí de ronda, de nit, i quan et vas apropant a la Dona Marinera, quan veus ja la població de Lloret i tota la platja il·luminada”

Tito Pueyo

Els organitzadors estan molt contents de com ha anat aquesta sisena edició, amb més de 450 participants, i ja pensen en la propera, l’estiu que ve.

spot_img

El + Vist