11.8 C
Lloret de Mar

Aquest dissabte arriba la 6a edició de la Lloret Night Trail

La principal novetat de la cursa és que comptarà amb la distància de 21 quilòmetres, per a persones amb experiència i bona forma.

L'arribada de la Night Trail a la platja de Lloret (Wefeel Events)
L'arribada de la Night Trail a la platja de Lloret (Wefeel Events)

Darreres Notícies

Aquest dissabte se celebra a la vila una prova esportiva destacada i atractiva. Torna la Lloret Night Trail, on s’hi esperen més de 450 participants. De tots ells, aproximadament, un 40% seran dones.  

servicios profesionales jimenez

La cita esportiva nocturna arriba amb la novetat destacada de la distància de 21 quilòmetres, adreçada a persones amb experiència en aquest tipus de prova i amb bona forma física. A més, hi haurà les habituals de 7 quilòmetres, apta per a tothom i que també es pot fer caminant, i de 16 quilòmetres, una mica més exigent.

Sortida de la Lloret Night Trail
Sortida de la Lloret Night Trail

Tots els preparatius estan ja enllestits per gaudir d’una prova singular. Un dels organitzadors, Tito Pueyo, de l’empresa Wefeel Events, explica que l’arribada a la sorra de la platja fa que la Night Trail sigui única i especial, amb l’afegit de les vistes privilegiades de l’entorn que tindran els corredors.

“Per mi és un esdeveniment de running únic, curses a peu sempre n’hi ha moltes, curses nocturnes n’hi ha menys, però curses nocturnes amb arribada a la sorra de la platja crec que és l’única”

Tito Pueyo

Aquesta arribada a la sorra de la platja és un dels moments més durs de la prova, uns 500 metres finals en què els corredors sempre volen donar el màxim davant de tot el públic que s’hi reuneix.

“Córrer a la sorra de la platja no és fàcil, a més son 500 metres i és l’últim tram, quan ja vas cansat, però com que hi ha molt públic, tothom vol donar un punt més”

Tito Pueyo
La difícil i espectacular arribada per la sorra (Lloret Night Trail)
La difícil i espectacular arribada per la sorra (Lloret Night Trail)

La sisena edició de la Night Trail arriba aquest dissabte. La sortida de la distància de 21 quilòmetres es farà a les nou de la nit, mentre que la de 16 i 7 quilòmetres serà a dos quarts de deu.

Totes les distàncies començaran a l’Oficina de Turisme de l’avinguda de les Alegries i acabaran a la platja gran de Lloret. Tothom que hi vulgui participar, s’hi pot inscriure a través del web de l’esdeveniment.

spot_img

El + Vist