14.9 C
Lloret de Mar
Una de les participants del festival Montphoto

Montphoto comença avui amb la projecció de 13 documentals

És una de les novetats d'aquest any, en format presencial, en què els curts mostren "històries, desafiaments, reptes o com estem destruint el planeta".

Una de les participants del festival Montphoto

Darreres Notícies

Avui es durà a terme la primera jornada del festival de fotografia Montphoto, que celebra el 25è aniversari. Ho fa amb una aposta clara per la conservació de la natura, amb més de 12.000 fotografies procedents de 60 països.

El primer dels actes del programa arriba aquesta tarda (18h) al Teatre de Lloret. S’hi farà la projecció de 13 curtmetratges seleccionats dins del concurs internacional de documentals de muntanya i naturalesa, una de les novetats que presenta el Festival MontPhoto.

Una mostra dels curts del festival

El director del certamen, Paco Membrives, subratlla que amb aquests videos –arribats de tot el món- Montphoto amplia la mirada a diferents problemes del planeta (“desafiaments, reptes o com estem destruint el planeta, com pateixen els humans o els animals”) així com a un nou format que dona valor afegit.

Dels 13 curts seleccionats, de curta durada, tres són de l’estat espanyol i la resta, d’àmbit internacional. Mostren històries de diferents punts del món, però que ens són properes.

Un altre dels participants del festival.

El passi presencial és avui dimecres, a partir de les 18h, al Teatre. Fins el cap de setmana hi haurà diferents actes online i dissabte es recuperen més propostes presencials al mateix teatre: formacions al matí i a la tarda els premis del concurs de fotografia (les quals s’exposen a la Casa de la Cultura durant aquest mes d’octubre) i de video.

Per a més informació, consulteu el web www.montphoto.com.

spot_img

El + Vist