14.3 C
Blanes
Sortida de la prova, amb Mullera en el centre

Mullera i Quílez guanyen la Cursa de Nadal, amb rerefons benèfic

Àngel Mullera i Anna Quílez han estat els guanyadors de la Cursa de Nadal que s’ha dut a terme aquest diumenge pels carrers de la vila. La prova, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Club d’Atletisme Lloret-la Selva, ha comptat amb la participació de més de 900 inscrits. El de més edat va ser […]

Sortida de la prova, amb Mullera en el centre

Darreres Notícies

Àngel Mullera i Anna Quílez han estat els guanyadors de la Cursa de Nadal que s’ha dut a terme aquest diumenge pels carrers de la vila. La prova, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Club d’Atletisme Lloret-la Selva, ha comptat amb la participació de més de 900 inscrits. El de més edat va ser tot un veterà, Adelaido de la Fuente nascut l’any 1932, que va obtenir un reconeixement en fer als seus 82 anys els cinc quilòmetres de recorregut. També el va rebre, en dones, la participant de més edat: Sieglinde Niehues, del 1938, amb 76 anys.

La regidora d’Esports, Ester Olivé, assenyala que va ser una cursa lluïda en què l’atleta olímpic Mullera va ser el primer, com l’any passat, però no ho va tenir fàcil, en el que va ser “un final molt emocionant“. La regidora conclou que “el més important, més que la xifra d’inscrits, ha estat l’ambient familiar i solidari que es respirava“.

Segons fonts municipals, el fet que enguany la cursa hagi tingut un rerefons solidari n’ha incrementat l’interès. Recordem que es donarà un euro de cada inscripció a la lluita contra el càncer de mama.

Cal afegir que Àngel Mullera ja és de camí a Roma, on el 31 de desembre participarà a la Cursa Sant Silvestre. La finalitat és acomiadar l’any, tot fent esport.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist