7.1 C
Lloret de Mar

El Museu Marítim de Barcelona convoca un concurs de microrelats sobre navegació

Aquest any el concurs ret homenatge al Pailebot Santa Eulàlia, que celebra els 100 anys, i el relat ha d'incloure la frase "un pailebot centenari".

Cartell del concurs de microrelats
Cartell del concurs de microrelats

Darreres Notícies

El Museu Marítim de Barcelona -amb la col·laboració de la Xarxa de Museus de la Costa Catalana, de la qual forma part el lloretenc Museu del Mar- ha convocat un concurs de microrelats. La voluntat de la competició, que arriba a la 6a edició, és contribuir al coneixement de la cultura marítima.

Miquel López, tècnic del departament d’Educació del Museu Marítim, ha explicat que aquest any el concurs ret homenatge al Pailebot Santa Eulàlia, que celebra els 100 anys. I ha afegit que any és la navegació tradicional i el relat ha d’incloure la frase “un pailebot centenari”.

Els microrelats, que poden ser en català o en castellà, han de tenir una extensió màxima de 150 paraules. Les obres que es presentin al concurs han de ser originals i inèdites i hi ha tres categories: de 10 a 12 anys, de 13 a 15 i a partir dels 16. El termini de presentació, que és obert, es tanca el 15 d’abril. Els premis, que consisteixen en sortir a navegar amb la flota del Museu Marítim de Barcelona i altres guardons, es donaran a conèixer el 18 de maig.

Per participar, cal enviar l’escrit al blog de Microrelats del Museu Marítim.

spot_img

El + Vist